Pavel Stratan

Pavel Stratan a anunțat ce va face în memoria lui Nelu Stratan

292
(reînnoit 14:22 19.02.2017)
Interpretul Pavel Stratan a scris pe pagina sa de facebook că pierderea fratelui său mai mare i-a provocat o tristețe foarte mare în suflet și că intenționează să facă ceva în memoria lui Nelu Stratan.

BUCUREȘTI, 19 feb — Sputnik. Aceasta este prima declarație publică pe care o face Pavel Stratan după funeraliile lui Nelu Stratan.

Artistul a anunțat că în prima parte a lunii martie va susține concerte în orașele Milano și Torino din Italia, iar o parte dintre piesele pe care le va interpreta vor fi dedicate memoriei fratelui său și producătorului de muzică Nelu Stratan

„Pentru că am în suflet o durere foarte mare, pierderea fratelui meu, vor fi interpretate câteva piese în memoria lui", a spus interpretul.

Nelu Stratan a murit subit la vârsta de 51 de ani, din cauza unui atac de cord. El a fost găsit fără suflare în apartamentul său de o rudă apropiată.

În ziua în care a fost înmormântat Nelu, Pavel Stratan nu a dorit să facă declarații pentru presa care s-a adunat la eveniment. El a specificat că este o mare durere pentru întreaga sa familie și a rugat jurnaliștii să manifeste înțelegerea cuvenită.

292
Tagurile:
Stratan, Nelu Stratan, Pavel Stratan, Cântece, Piese, Torino, Milano, Memorie, Concerte, Nelu Stratan, Pavel Stratan, Italia, Moldova, România
Tematic
(FOTO) Cum arată Cleopatra Stratan la 14 ani

Загрузка...