Ministerul Sănătății

Reacția Ministerului Sănătății la cazul tinerei cu copilul mort în burtă

650
(reînnoit 10:36 09.02.2017)
Ministerul Sănătății a reacționat în cazul tinerei de 25 de ani din raionul Rezina, care a fost anunțată că fătul din burta ei este mort și trebuie să se deplaseze cu microbuzul la Chișinău la un spital

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. Sputnik Moldova-România a scris despre o tânără de 25 de ani din raionul Rezina, care se afla la 36 săptămâni de sarcină. Aceasta a fost anunţată că fătul din burta ei e mort şi trebuie să se deplaseze "cu microbuzul" la Chişinău la un alt spital.

Potrivit Ministerul Sănătății, femeia s-a oferit să plece la Chișinău pe cont propriu și că unica traumă era de ordin psihologic. Ministerul Sănătății a recunoscut că procedura de gestionare a unor situații de acest gen trebuie revizuită.

”Ministerul Sănătății a examinat acest caz și a constatat faptul că, din păcate, unele surse media nu au documentat suficient subiectul și au prezentat distorsionat faptele, inclusiv declarațiile femeii”, scrie într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

 
Potrivit Ministerului de resort, femeia a precizat că nu are pretenții față de asistența medicală acordată la Spitalul Raional din Rezina.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova-România în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

650

Загрузка...