Carne de porc comercializată pe marginea drumului

Comerţ stradal, chiar sub "nasul" Primăriei: cu voie sau de nevoie?

3402
(reînnoit 11:54 29.01.2017)
Toată lumea cunoaște că în Capitala Republicii Moldova nu există nicio regulă, mai ales în ceea ce ține de comerțul stradal, dar ceea ce surprinde imaginea de mai sus e chiar de tot.

BUCUREŞTI, 29 ian — Sputnik. Comerț ilegal cu carne de porc chiar sub nasul Primăriei Capitalei. O fotografie făcută sâmbătă în Chişinău și postată de consilierul municipal Ilian Cașu pe pagina sa de pe facebook a stârnit nemulțumirea internauților din Capitală. Imaginea foto îi surprinde pe niște comercianți care vând neautorizat carne de porc chiar sub nasul autorităților — pe șoseaua Hâncești, vis-a-vis de Direcția Comerț a Primăriei Chișinău.

Internauții au precizat că acești comercianți, care sunt mai curând intermediari, nu producători, și-au instalat taraba improvizată nu departe de Piața Centrală din Capitală.

Unii dintre internauți l-au blamat pe primarul general Dorin Chirtoacă, amintind faptul că în ultima perioadă acesta mai mult călătorește prin capitalele europene, decât se află în Chișinău, care a devenit un dezastru în cele trei mandate ale lui.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.
3402

Загрузка...