Serviciul vamal

Au apărut indicatoare noi în zona de frontieră a Republicii Moldova

129
(reînnoit 10:05 17.11.2016)
Noile modele de tăblițe vor avea dimensiunea 90 cm/60 cm și vor fi amplasate la o înălțime de aproximativ 180 de centimetri.

CHIŞINĂU, 17 nov – Sputnik. În scopul asigurării supravegherii frontierei de stat și menținerii regulilor regimului zonei de frontieră, a fost aprobat un nou model al indicatoarelor care indică intrarea / ieșirea în / din zona de frontieră a Republicii Moldova.

Noile modele de tăblițe vor avea dimensiunea de 90 cm/60 cm și vor fi amplasate la o înălțime de aproximativ 180 de centimetri. Fondul principal va fi acoperit de un verde pronunțător, iar într-un chenar alb va fi înscrisă inscripţia “ZONĂ DE FRONTIERĂ”, cu traducere în limba engleză ”BORDER ZONE”.

Indicatoarele vor fi instalate atât pe drumurile de acces în zona de frontieră, cât și în localitățile aflate în zonă. Până la finele anului, Poliția de Frontieră își propune să înlocuiască toate panourile vechi cu cele de model nou.

Zona de frontieră este teritoriu stabilit de-a lungul sectoarelor pe uscat şi apă de frontieră în adâncimea frontierei de stat, cu lăţimea de 10 kilometri.

Tăbliță cu inscripția ”ZONA DE FRONTIERĂ”
Tăbliță cu inscripția ”ZONA DE FRONTIERĂ”
Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

129
Tagurile:
Zona de frontieră, Indicatoare noi, Moldova
Tematic
SCANDAL: „Videochat" la Poliția de Frontieră

Загрузка...