Igor Dodon

Igor Dodon a făcut o declarație surprinzătoare despre falsificările la alegeri

2539
(reînnoit 11:54 15.11.2016)
Președintele ales al Republicii Moldova Igor Dodon a făcut dezvăluiri privind apartenența politică a conducătorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare care ar fi furnizat informații inversate despre rezultatele alegerilor din 13 noiembrie.

CHIȘINĂU, 15 noiembrie — Sputnik. Marți în cadrul unei conferințe de presă Igor Dodon a declarat că președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare în care au fost inversate rezultatele alegerilor sunt părtași ai Maiei Sandu.

„Au văzut că au pierdut și au recurs la provocări. Nu vă jucați cu focul. Nu provocați sutele de mii care au vot pentru mine. Sunt peste 800 de mii de oameni. Noi am învins la aceste alegeri. Voi ați învins ani la rând. A învins Chirtoacă la Chișinău, Năstase, Sandu, Filat. Acum ați pierdut în mod democratic, chiar dacă tot voi controlați toate structurile de stat", a mai spus Dodon.

Liderul socialiștilor susține că este vorba despre comisii „controlate de verzi". El a opinat că aceste falsificări au fost făcute în mod intenționat, atunci când respectivele persoane au văzut care este rezultatul la alegeri, pentru a crea cazuri prin care să fie compromis procesul electoral.

2539
Tagurile:
Falsificări, Igor Dodon președinte, Turul doi, Acuzații, Declarații, Alegeri prezidenţiale, Igor Dodon, Maia Sandu, Moldova
Tematic
Președintele României ”a luat act” de votul moldovenilor acordat lui Igor Dodon

Загрузка...