Dorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă a dat de înțeles unirea nu se va produce degrabă

104
(reînnoit 15:35 31.10.2016)
Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, s-a scăpat cu vorba și, într-un mesaj mesaj postat pe o rețea de socializare, a lăsat să se înțeleagă că unirea nu este aproape.

CHIȘINĂU, 31 oct — Sputnik. Dorin Chirtoacă a comentat rezultatele alegerilor prezidențiale de duminică din Republica Moldova.

Primarul Chișinăului a felicitat-o pe Maia Sandu pentru rezultatul obținut și a dat de înțeles că mesajul Partidului Liberal promovat la aceste alegeri, și anume unirea Moldovei cu România, nu este realizabil în viitorul apropiat. Mai mult, acesta a scris că mai întâi se va reuși să fie învinsă sărăcia, corupția, oligarhii, iar mai apoi unirea. 

Așa cum ne dăm bine seama, lupta cu sărăcia, corupția și oligarhii este infinită, asta înseamnă că, urmând logica lui Chirtoacă, unirea nu este irealizabilă.

„Votul proeuropean s-a relansat! La Chișinău acest vot s-a consolidat și s-a extins puternic în raioanele din centru. Felicitări, doamna Maia Sandu, iar Igor Dodon pregătește-te, tradițional deja, să pierzi alegerile în turul doi, însă cu mobilizare totală. Și acum pas cu pas se va reuși să fie învinsă sărăcia, corupția, oligarhii. După aceea cel mai important pas — Unirea”, a scris vicepreședintele PL.

104
Tagurile:
Unirea, Dorin Chirtoacă, Moldova
Tematic
Averea cu care rămâne Chirtoacă după divorţ

Загрузка...