Rareș Bogdan

ACUM: Rareș Bogdan, problemă cu Justiția! Piperea l-a dat în vileag!

6903
Avocatul Gheorghe Piperea scoate la iveală o plângere penală contra actualului europarlamentar – pentru ”delapidare și fals în declarații”

BUCUREȘTI, 7 apr – Sputnik. După ce ani de zile a făcut carieră aruncând cu acuzații în dreapta și stânga și defilând ca un ”justițiar”, iată că Rareș Bogdan se confruntă acum cum o acuzație gravă.

Cunoscutul avocat Gheorghe Piperea spune că, în urmă cu doi ani, ”unul dintre clienții mei a făcut plângere penală contra lui Rareș Bogdan, pentru delapidare și fals în declarații”.

”În urmă cu o lună, Parchetul de pe lângă ÎCCJ a emis o ordonanță prin care clasează plângerea în privința delapidării (s-a considerat că acuzatul „nu a avut calitatea de gestionar de drept sau de fapt al sumelor cuvenite Realitatea Media ca fiind încasate din contractele de publictate”)”, dar atenție – ”Pentru acuzațiile de fals s-a considerat că faptele există”.

Dar, procurorul a considerat că fapte ”nu sunt atât de grave încât să se justifice cheltuielile generate de derularea procesului penal, în raport de eventualele sancțiuni aplicate” și a dispus ”renunțarea la urmărirea penală și trimiterea dosarului în camera preliminară, pentru confirmarea sau infirmarea acestei dispoziții”.

”Mișto motivare”, comentează ironic Piperea, care însă precizează un aspect deloc liniștitor: ”Dacă judecătorul confirmă, Rareș Bogdan scapă de urmărirea penală, chiar dacă procurorul a constatat negru pe alb că falsul există”, dar ”Dacă, dimpotrivă, judecătorul infirmă soluția procurorului, atunci acuzatul devine „penal în funcții publice”, în sensul campaniei pe care a susținut-o cu atâta ardoare, de pe valul protestelor haștagrezist”.

Desigur, nu însemnă că Rareș Bogdan ar fi vinovat – dar pentru el, da, ar însemna că e ”penal” – așa cum singur a spus de foarte multe persoane.

Și, atenție - termenul în camera preliminară este azi, la ora 9, camera P 8, complet c32 cp, la secția penală a ÎCCJ, dezvăluie profesorul avocat Piperea.

Oare se vor duce ”reziștii” să-i fluture cătușele?  Reamintim că ”Realitatea”, postul la care s-a lansat Rareș Bogdan, s-a închis lăsând în urmă datorii uriașe, ce circa 100 milioane RON, un adevărat jaf - record!

6903
Tagurile:
Gheorghe Piperea, Justiție, Rareș Bogdan
Liviu Dragnea

Ultima oră: Încă o victorie pentru Liviu Dragnea!

88
(reînnoit 16:07 23.04.2021)
Victorie și în instanță pentru fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea – e la un pas de revenirea la libertate!

BUCUREȘTI, 23 apr – Sputnik. O veste bună a venit pentru Liviu Dragnea de la judecătoria Sectorului 5, care a admis plângerea făcută de fostul președinte al PSD împotriva Penitenciarului Rahova.

Astfel, judecătorul instanței de la Sectorului 5 a fost de părere că lui Liviu Dragnea trebuie să-i fie recunoscute drept muncite ”o parte dintre zilele pe care nu le-a putut lucra efectiv în spatele gratiilor”, transmite mass media.

 Dragnea a cerut instanței să recunoască faptul că direcțiunea penitenciarului nu i-a acceptat dreptul la muncă timp de 49 de zile - zile care ar fi putut fi socotite la primirea avizul de eliberare condiționată al comisiei în luna februarie.

În condițiile legii, zilele lucrate în penitenciar îi ajută pe deținuți să iasă mai repede, existând posibilitatea să fie scăzute din perioada de pedeapsă în cazul  liberării condiționate.

Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru ”instigare la abuz în serviciu” în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

De asemenea, amintim că, săptămâna aceasta, fostul președinte PSD a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

În curând, instanța va anunța decizia cu privire la eliberarea lui Liviu Dragnea - pe data de 27 aprilie, dacă nu se va face apel.

88

Загрузка...
Vlad Voiculescu

Sustragere masivă de date de la Sănătate Voiculescu acuzat direct!

369
O acuzație gravă, de ultimă oră, a fost lansată împotriva controversatului fost ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu

BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. Scandalurile legate de fostul ministru al Sănătății se țin lanț – iar ultimul este o acuzație directă – mii de ”informaţii cu caracter confidenţial” ar fi ajuns la Voiculescu, fiind luate din minister de un consilier ”onorific”.

Informația a fost lansată de cunoscutul realizator Mihai Gâdea, care a amintit și un alt episod asemănător.

”După primul mandat pe care l-a avut Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii, a fost anchetat de DIICOT pentru sustragerea de documente secrete din minister”, a spus Mihai Gâdea, subliniind că Voiculescu ”a recunoscut acest lucru că a fost anchetat, a dat explicaţii în fața magistraţilor”.

Ei bine, acum vine marea bombă, a continuat directorul Antenei 3, acuzându-l direct pe Voiculescu: ”Consilierul onorific al ministrului Sănătăţii, Cosmin Tenie, a luat din centrul de comandă al Ministerului Sănătăţii 300 de Excel-uri pe care i le-a înmânat lui Vlad Voiculescu”.

”Aceste Excel-uri au informaţii cu caracter confidenţial”, subliniază Mihai Gâdea, care spune că ”este vorba de informaţii din mai multe spitale, este vorba de informaţii despre pacienţi”.

Și ”Evenimentul Zilei” transmite informația, arătând că ”Informațiile confidențiale au fost puse de către Cosmin Tenie pe un stick şi înmânate lui Vlad Voiculescu”.

”Cosmin Tenie, fost consilier onorific a lui Vlad Voiculescu, a luat peste 300 de documente confidențiale din centrul de comandă”, transmite EVZ.
369
Tagurile:
Sănătate, Vlad Voiculescu

Загрузка...
Primarul General, Ion Ceban, a primit astăzi în vizită o delegație a reprezentanților administrației publice locale din România, în frunte cu senatorul Gabriel Mutu

Politicieni români, în vizită la Primăria Chișinău

0
Primarul Chișinăului Ion Ceban a anunțat că mai mulți politicieni români sunt în vizită în Capitala Republicii Moldova.

BRUXELLES, 23 apr – Sputnik. Ion Ceban, primarul din Chișinău, a anunțat pe pagina sa de facebook vizita de lucru efectuată în Capitala Moldovei de mai mulți politicieni români: Gabriel Mutu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Vincențiu Voicu și consilierul local al Sectorului 6, București, Constantin Tomescu.

”Împreună cu oaspeții din România pe parcursul a trei zile, cât se vor afla la Chișinău, vom vizita mai multe obiective din capitală, printre care cele realizate cu suportul României”, a anunțat Ion Ceban.

De asemenea, în cadrul întâlnirii vor fi inițiate discuții cu oaspeții din România pe marginea proiectelor care să fie realizate împreună, a adăugat primarul din Chișinău care a arătat cu această ocazie că vor fi semnate și acorduri de înfrăţire între sectoare și cu unele orașe din România.

”Chișinăul este deschis pentru colaborări întru dezvoltarea orașului”, este mesajul cu care își încheie Ion Ceban postarea pe facebook unde atașează și fotografii de la întâlnirea cu oaspeții din România.
0
Tematic
Terapie cu pisici într-o cafenea din Chișinău
Video cu DRONA: Cum s-a văzut de sus incendiul puternic de miercuri dimineață din Chișinău
Cutremurul de vineri seară - unda seismică s-a apropiat de Chișinău în 28 de secunde

Загрузка...