Gigi Becali

Veste uriașă pentru Gigi Becali, așteptată de mult timp!

222
(reînnoit 16:11 12.03.2021)
Cel mai cunoscut și excentric miliardar român, George Becali, a primit o veste uriașă, pe care el și numeroșii săi susținători o așteptau de mult timp

BUCUREȘTI, 12 mar – Sputnik. În urma unei condamnări controversate, George Becali a fost scos din scena politică, el dedicându-se, după ispășirea pedepsei, fotbalului, operelor de binefacere și afacerilor.

Acum puțin timp, Curtea Supremă a decis admiterea cererii de reabilitare a miliardarului creștin și naționalist! De azi, Gigi Becali este reabilitat și poate reveni pe prima scenă politică – desigur, dacă mai dorește asta.

De azi, Becali are toate drepturile, inclusiv de a alege și poate fi ales.

Înalta Curte de Casație și Justiție a transmis: ”Admite cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul Becali George”.

”Dispune reabilitarea judecătorească a persoanei condamnate Becali George cu privire la:

-pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată prin sentința penală nr.1476 din 19.10.2011, pronunțată de ÎCCJ - Secția penală, definitivă prin decizia penală nr.23 din 11 februarie 2013, pronunțată de ÎCCJ – Completul de 5 Judecători

- pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată prin sentința penală nr.588 din 17.04.2012, pronunțată de ÎCCJ - Secția penală, definitivă prin decizia penală nr.156 din 04.06.2013, pronunțată de ÎCCJ – Completul de 5 Judecători

- pedeapsa de 3 ani închisoare aplicată prin sentința penală nr.830 din 24.05.2012, pronunțată de ÎCCJ - Secția penală, definitivă prin decizia penală nr.124 din 20.05.2013, pronunțată de ÎCCJ – Completul de 5 Judecători contopite în pedeapsa rezultantă de 3 ani și 6 luni închisoare aplicată prin sentința penală nr.539 din data de 27 iunie 2013, pronunțată de Tribunalul Bucureşti – Secţia penală, rămasă definitivă prin decizia penală nr.2179 din data de 26 noiembrie 2013, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti.

Curtea Supremă precizează că după rămânerea definitivă a hotărârii de reabilitare ”se vor efectua mențiuni corespunzătoare pe ambele exemplare ale hotărârilor judecătorești prin care s-au pronunțat condamnările pentru care s-a dispus reabilitarea”.

Atenție, există și drept de contestaţie în termen de 10 zile de la comunicare. Dar, este puțin probabil să apară așa ceva.

Să comentăm doar că Gigi Becali poate reveni în politică într-un moment extrem de tensionat, în care zona națională și mai ales Biserica sunt sub asaltul curentelor progresiste occidentale. Pe de altă parte și zona național suveranistă și creștină încearcă o ofensivă, prin Diana Șoșoacă, Dan Chitic și alți patrioți, dar și prin AUR și PNȚCD.

Se va implica Gigi Becali din nou în politică? Iată o întrebare la care mulți așteaptă un răspuns pozitiv.

222
Tematic
Bomba zilei: Becali, infectat cu COVID! Reacția lui Dragomir
Gigi Becali vrea să aducă vaccinul anti Covid - 19 din Rusia
Gigi Becali, pierdere uriașă din pricina coronavirusului
Vlad Voiculescu

Sustragere masivă de date de la Sănătate Voiculescu acuzat direct!

190
O acuzație gravă, de ultimă oră, a fost lansată împotriva controversatului fost ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu

BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. Scandalurile legate de fostul ministru al Sănătății se țin lanț – iar ultimul este o acuzație directă – mii de ”informaţii cu caracter confidenţial” ar fi ajuns la Voiculescu, fiind luate din minister de un consilier ”onorific”.

Informația a fost lansată de cunoscutul realizator Mihai Gâdea, care a amintit și un alt episod asemănător.

”După primul mandat pe care l-a avut Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii, a fost anchetat de DIICOT pentru sustragerea de documente secrete din minister”, a spus Mihai Gâdea, subliniind că Voiculescu ”a recunoscut acest lucru că a fost anchetat, a dat explicaţii în fața magistraţilor”.

Ei bine, acum vine marea bombă, a continuat directorul Antenei 3, acuzându-l direct pe Voiculescu: ”Consilierul onorific al ministrului Sănătăţii, Cosmin Tenie, a luat din centrul de comandă al Ministerului Sănătăţii 300 de Excel-uri pe care i le-a înmânat lui Vlad Voiculescu”.

”Aceste Excel-uri au informaţii cu caracter confidenţial”, subliniază Mihai Gâdea, care spune că ”este vorba de informaţii din mai multe spitale, este vorba de informaţii despre pacienţi”.

Și ”Evenimentul Zilei” transmite informația, arătând că ”Informațiile confidențiale au fost puse de către Cosmin Tenie pe un stick şi înmânate lui Vlad Voiculescu”.

”Cosmin Tenie, fost consilier onorific a lui Vlad Voiculescu, a luat peste 300 de documente confidențiale din centrul de comandă”, transmite EVZ.
190
Tagurile:
Sănătate, Vlad Voiculescu

Загрузка...
Dan Chitic

Dan Chitic cere ferm: ”Demiterea Ministrului de Interne!”

755
(reînnoit 07:19 19.04.2021)
Cunoscutul avocat lansează un nou slogan după omorul care a revoltat întreaga Românie: ”Toți criminalii trebuie să plătească!”

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. Una dintre cele mai revoltătoare secvențe văzute în România ultimelor decenii, omorul de la Pitești, îl face pe cunoscutul avocat Dan Chitic să adopte faimoasa formulă de solidarizare cu victimele: ”#JeSuisZahariaBarbu”.

Dar, Dan Chitic merge mai departe – cel care se află în fruntea instituției trebuie să răspundă cu funcția! ”Crima de la Pitești impune demiterea Ministrului de Interne, nu doar arestarea imediată a polițiștilor criminali”.

Mai mult, avocatul spune ferm: ”Crima de la Pitești e emblematică pentru regimul abuziv și criminal al Gauleiterului Iohanniss”.

”Criminalii trebuie să plătească!”, spune revoltat Dan Chitic – ”Criminalii de la toate nivelurile! Toți criminalii să plătească!”

Dan Chitic încheie mesajul său cu câteva ”haștaguri” dure: ”Jos Regimul Criminal! Jos Cîțu! Jos Iohannis!”.

”Ofer asistenta Juridică pro bono familiei îndoliate”, anunță în finalul mesajului cunoscutul avocat.

***

Piteșteanul Zaharia Barbu, în vârstă de 63 de ani, a murit în urma unei intervenții brutale a polițiștilor, o acțiune violentă complet nejustificată. Doi dintre polițiștii agresori au fost reținuți de procurori.

755
Tagurile:
Poliţie, demitere, Demisie, ministrul de interne, Dan Chitic

Загрузка...
CFR

Mersul trenurilor de Paște și de 1 Mai

0
(reînnoit 12:11 20.04.2021)
CFR Călători informează că, în perioada 30 aprilie - 4 mai 2021, cu prilejul minivacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, vor fi asigurate, în plus față de trenurile existente deja în programe, legături noi. Care sunt acestea.

BUCUREȘTI, 20 apr – Sputnik. Românii mai au puțin de așteptat până când vor intra în minivacanța de Paște. Tocmai de aceea, compania CFR Călători s-a gândit să vină în întâmpinarea dorinței lor de a călători și a suplimentat numărul trenurilor.

Astfel, în perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, cu prilejul minivacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță și confort. Inclusiv trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur va avea în compunere vagoane cușetă.

CFR Călători roagă pasagerii să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție și să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație, utilizând următoarele canale:

- online de pe www.cfrcalatori.ro;
 - de la automatele de vânzare bilete din gări;
direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.
- Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet de călătorie, dacă la ghișeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile au fost epuizate.

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante, informează cfrcalatori.ro.

De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%, la cumpărarea cu anticipație discontul este de până la 10%. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenții beneficiează de 50% reducere la vagoane clasa a 2-a. Totate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic local/ Oferte.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile utilizând:

- 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
- numerele de telefon de la gările CFR, publicate pe cfrcalatori.rola secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro
- aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
- site-ul companiei cfr.rosunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța, care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
- pe site-ul pe cfrcalatori.ro, la secţiunea Mers tren trafic intern.
- şi întrebând personalul nostru din staţii.

0
Tagurile:
Trenuri

Загрузка...