Kosovo President Hashim Thaci

Președinte european, reținut de Tribunalul special din Haga!

367
Tribunalul special de la Haga a luat o măsură radicală împotriva unui președinte european acuzat de pentru crime de război

BUCUREȘTI, 6 nov – Sputnik. Un adevărat șoc – președintele autoproclamatului stat Kosovo, Hashim Thaci, a demisionat ieri din funcţie și imediat a fost reținut de Tribunalul special de la Haga!

Hashim Thaci a fost inculpat oficial de către Tribunal internațional, pentru crime de război în timpul conflictului cu Serbia din 1998-1999.

Thaci, Kadri Veseli (șeful Partidului Democrat din Kosovo, aliat cu Thaci) şi alţi acuzați sunt considerați responsabili pentru aproape 100 de crime și sute de victime de etnie sârbă, kosovară, albaneză, romă şi altele.

367
Tagurile:
Haga, Kosovo
Spital din România, unde sunt tratați pacienți cu COVID - 19

Procurorii DNA, percheziții în spitalele COVID

322
Acțiune în forță a procurorilor Direcției Naționale Anticorupție ce efectuează, în dimineața zilei de astăzi, 3 decembrie 2020, 22 de percheziții în mai multe județe din țară și la 2 unități COVID din Brașov.

BUCUREȘTI, 3 dec – Sputnik. Zi plină pentru procurorii anticorupție, ce fac astăzi, 3 decembrie 2020, 22 de percheziții la Brașov, Harghita și Iași. Procurorii fac percheziții la Spitalul din Odorheiu Secuiesc, dar și la Inspectoratul Poliției Județene Brașov.

În Brașov, acțiunea procurorilor DNA continuă cu 2 percheziții la Spitalele COVID.

Oamenii legii spun că există suspiciuni privind comiterea infracțiunilor de corupție, săvârșite încă din decembrie 2019 și până în prezent.

Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 03 decembrie 2020, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate pe raza județelor: Brașov, Harghita și Iași, din care patru sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale, informează antena3.ro.

Procurorii DNA beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit transilvania365.ro, se pare că este vorba despre Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul de Neurologie și Psihiatrie Brașov. Există suspiciuni de corupție în legătură cu achiziția echipamentelor medicale.

322
Tagurile:
COVID-19, spitale, Percheziții, DNA
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Brigada antitero SRI

SRI intervine, alarmă la Ambasada Israelului!

367
(reînnoit 22:04 02.12.2020)
Luptătorii antitero ai Serviciului Român de Informații efectuează o intervenție la Ambasada Israelului de la București, unde s-a dat o alarmă acum puțin timp

BUCUREȘTI, 2 dec – Sputnik. Este știrea serii – este alertă la Ambasada Israelului din București – a fost găsit un colet suspect în apropierea sediului legației.

Luptătorii antiteroriști ai Serviciului Român de Informații și pirotehniști au intervenit imediat, anunță chiar SRI.

”La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și sunt în derulare măsuri specifice de intervenție.”, precizează SRI.

Reamintim că, după asasinarea directorului programului iranian nuclear, Teheranul a lansat amenințări cu represalii, Israelul fiind vizat.

Din această cauză, ambasadele Israelului sunt în stare de alertă.

Update: În urma deplasării echipei SRI s-a constatat că nu există pericolul unui dispozitiv exploziv. ”Acţiunea s-a finalizat. Nimic de interes pirotehnic”, a anunţat SRI.

367
Tagurile:
SRI
Tematic
Ultima oră: intervenție a SRI antitero la Otopeni – ALERTĂ!
Pleșoianu descifrează mesajul SRI: e vizat Zuckerman
NUCLEARA: Sesizare a SRI – lideri USR ar fi… AGENȚI STRĂINI!

Загрузка...
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu, DECES în familie din cauza Covid-19

0
(reînnoit 06:37 04.12.2020)
Apreciatul deputat a suferit o pierdere grea în familie, un om foarte drag a decedat în urma infectării cu noul Coronavirus

BUCUREȘTI, 4 dec – Sputnik. Poate mulți s-au mirat de tonul aparent dezamăgit sau resemnat al unor texte postate de Liviu Pleșoianu, alții nu au înțeles de ce nu a participat la mai multe bătălii electorale televizate.

Motivul, din păcate, nu este resemnarea sau neîncrederea în șansele sale – ci o pierdere grea, suferită recent! O pierdere despre care tânărul om politic nu a spus nimic, pentru că, onest și idealist, nu amestecă în lupta politică dramele personale.

Mărturisirea acestei tragedii familiale apare în mesajul scris aseară târziu, în care deputatul o împărtășește cu cei cărora NU le cere să meargă la vot ”orice ar fi”, așa cum fac alți politicieni – ci le recomandă prudență și să ia în serios pericolul.

”Vă recomand să aveți înainte de toate grijă de dumneavoastră și de oamenii care vă sunt dragi!”, scrie Pleșoianu, mărturisindu-și durerea: ”Eu am pierdut un om foarte drag acum câteva zile, pe nașul meu. Un om minunat care mai putea trăi mulți ani dacă nu îi scurta zilele acest virus”.

Despre Coronavirus, Liviu Pleșoianu spune atât: ”Un virus care pare că dă cu zarul, nelăsând nicio urmă că a fost pe-acolo în cazul unora și oprind uluitor de repede ceasul vieții altora…”.

0
Tagurile:
coronavirus, Deces, Liviu Pleșoianu
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Liviu Pleșoianu, mesaj cu totul special pentru alegeri!
Pleșoianu: Să nu întrebați de ce România are un Destin ratat
Pleșoianu, mesaj în noapte, pune pe gânduri susținătorii!
Pleșoianu: ”Suntem o colonie! Lustruiți bocancii lui Biden!”

Загрузка...