Laura Codruța Kovesi

Kovesi, prima declarație după votul european

566
(reînnoit 14:33 19.09.2019)
Laura Codruța Kovesi: Sper ca această numire să reprezintă pentru toți procurorii și judecătorii români o motivare să continue lupta anticorupție.

BUCUREȘTI, 19 sept - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Este un pas important în procedură, care nu este finalizată, va trebui să așteptăm decizia oficială”, a precizat Laura Kovesi în prima declarație dată după votul care o trimite în fruntea parchetului european.

Cu privire la votul de astăzi, Kovesi a declarat la Digi24 că ”e o recunoaștere a activității depuse de întreg sistemul de justiție - e o reușită a tuturor românilor care, în ultimii ani, au susținut lupta anticorupție și au apărat statul de drept”.

”Cred că a contat și că am obținut primul loc în urma interviului tehnic, dar cred că acest vot, la fel cum a fost și votul din PE, e un vot de încredere, de susținere a unei societăți care a sprijinit justiție și valorile europene, fără ajutorul cărora nici eu n-aș fi reușit”, a spus Kovesi.

Kovesi a adăugat că speră ca această numire ”să reprezintă pentru toți procurorii și judecătorii români o motivare să continue lupta anticorupție”.

”Sper să fie un semn că, în ciuda tuturor obstacolelor, profesionalismul și consecvența sunt singurele importante când vrei să reușești, sper ca toți procurorii și judecătorii să aibă această încredere” a declarat Laura Codruța Kovesi, la Digi24.

566
Тема:
Rezultatul alegerii Laurei Kovesi procuror-șef la Parchetul European (58)

Загрузка...