Laura Codruța Kovesi. 07 martie 2019

Lovitura fatală: Geanta Chanel primită de Kovesi, cât a costat prețiosul cadou

813
Se confirmă o acuzație contra Laurei Codruța Kovesi, ar fi primit cadouri de la Elena Udrea – care spune că procuroarea ar fi primit și de la alți politicieni

BUCUREȘTI, 13 mart - Evan Răutu. Bombă pentru Laura Kovesi! Invitată să vorbească despre cadoul făcut Laurei Kovesi, Elena Udrea a recunoscut că i-a dăruit o geantă scumpă fostei șefe a DNA.

”I-am dat lui Kovesi o geantă Chanel!”, a spus Kovesi, precizând că prețul ”acestei genți depășește 5.000 de euro”.

Mai mult, aseară, la Antena 3, celebra și controversata politiciană a afirmat că nu e singurul cadou pe care i l-a făcut Laurei Kovesi - atât ea cât și alți politicieni i-au făcut diverse cadouri de valoare temutei procuroare.

Într-o emisiune recentă, Elena Udrea a afirmat că a depus denunţuri împotriva lui Kovesi: ”Ea spunea că nu se întâlneşte cu politicieni - se întâlnea cu ei, primea cadouri de la politicieni şi de la afacerişti”, a declarat Elena Udrea.

”A primit cadouri de la mine, de la familia mea, cadouri cumpărate de mine”, a răspuns Udrea. Bijuterii, genţi, cadouri pe care le primesc femeile”, a mai spus Elena Udrea.

De curând, Laura Codruța Kovesi a negat ferm că ar fi primit vreodată ceva de la Elena Udrea.

Conform Legii nr.251/2004, demnitarii trebuie să declare cadourile de peste 50 de euro primite în exerciţiul funcţiei. Cadourile cu o valoare maximă estimată de până în 200 euro pot fi păstrate de demnitar - cele evaluate peste această sumă ”putând fi păstrate dacă demnitarul achită diferenţa între 200 euro şi valoarea cadoului respectiv”.

813
Tagurile:
Cost, Cadou, Elena Udrea, Laura Kovesi, Geanta
Тема:
Laura Codruța Kövesi (140)
Tematic
În plin scandal, Ambasada SUA continuă să sfideze! Susținere de ultimă oră pentru Kovesi!
Dragomir: ”Suntem țara condusă de Danileț, Chirilă, Kovesi și o mână de disperați”
Ingrid Mocanu o zdrobește pe Kovesi: ”Cei mai mincinoși procurori ai țării”
Italia lui Salvini se revoltă – legătură cu Kovesi
Siegfried Mureșan, șeful lobby-ului pro-Kovesi, acuzat: bani de la un celebru condamnat!

Загрузка...