Laura Codruța Kovesi

ULTIMA ORĂ: S-a decis cine va vota pentru postul la care candidează Kovesi

460
Laura Codruța Kovesi va fi audiată astăzi în Comisia LIBE a Parlamentului European, începând cu ora 16.30, ora României.

BUCUREȘTI, 26 feb - Sputnik. Comisiile LIBE și CONT din Parlamentul European vor vota asupra șefiei Parchetului European, pentru care candidează și Laura Codruța Kovesi, și nu coordonatorii grupurilor politice. Comisia CONT va vota după audierea de marți a candidaților, iar cea LIBE miercuri dimineață, conform Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

Eurodeputatul PSD Gabriela Zoană a afirmat, pentru MEDIAFAX, că în urma votului majoritar din Comisia LIBE, forul european va avea o ședință miercuri dimineață, în jurul orei 11.00, ora Bruxelles-ului, pentru a acorda un vot în ordine descrescătoare asupra celor trei candidați.

Începând cu ora locală 15:30 (16:30 ora României), în timpul unei audieri publice organizate de LIBE, la care va participa şi Comisia pentru control bugetar (CONT), eurodeputaţii îi vor avea în faţă pe cei trei candidaţi selecţionaţi (în ordine alfabetică), Jean-Francois Bohnert din Franţa, Laura Codruţa Kovesi din România şi Andres Ritter din Germania.

460
Тема:
Rezultatul alegerii Laurei Kovesi procuror-șef la Parchetul European (41)

Загрузка...