Iosefina Pascal

NUCLEARA zilei: Iosefina Pascal dezvăluie falsul în cazul vaccinării copiilor!

1233
(reînnoit 09:03 05.05.2021)
Jurnalista independentă dă în vileag o afirmație falsă – sau chiar o minciună pe care marile companii farmaceutice o folosesc în legătură cu vaccinarea minorilor

BUCUREȘTI, 5 mai – Sputnik. Cel mai mare producător american de vaccinuri anti-Covid a solicitat autorizaţia de utilizare de urgenţă pentru vaccinul său spre a fi administrat copiilor şi adolescenţilor de 12 ani și peste această vârstă, atât în SUA cât și în Uniunea Europeană.

Jurnalista independentă Iosefina Pascal scoate însă în evidență un mare fals în această situație, privind autorizarea de către FDA, respectiv EMA, care impun testări clinice.

În ancheta ”COPIII NU SUNT COBAI!”, Iosefina Pascal pornește de la faptul că ”Ni s-a spus că abia acum încep TESTELE CLINICE pe copii cu serul de la Pfizer...”, dar ”din păcate, este încă o minciună”.

”Copiii au început deja să fie înțepați și să aibă reacții adverse atât de la Pfizer, cât și de la Astrazeneca”, spune Iosefina Pascal, prezentând dovezile – cifrele oficiale preluate de la Agenția Europeană a Medicamentului, ”evidențiate fiind datele despre reacțiile adverse suferite de copiii cu vârste cuprinse între 0 și 17 ani”.

”Mai mult decât atât, Moderna se chinuie (pe bani grei) să adune cel puțin 2000 de copii voluntari pentru testele clinice din SUA, părinții au devenit din ce în ce mai reticenți”, scrie jurnalista.

Iată aici tabelul din care reiese vaccinarea copiilor cu serul Astra Zeneca.

Și tabelul cu vaccinarea cu serul celor de la Pfizer.

În același timp, Iosefina Pascal îl citează pe Luigi Notarangelo, cercetător șef la National Institute of Health (NIH), care a declarat că ”în acest moment copiii nu ar trebui luați în considerare pentru utilizarea acestui vaccin până când nu există suficiente dovezi că este sigur pentru ei și ceea ce am prezentat astăzi în comisii nu garantează acest lucru”.

”Cu toate acestea, deja se înțeapă foarte mulți copii în UE, iar efectele pe termen lung nu le cunoaștem nici în cazul adulților”, închei jurnalista, care anunță că va prezenta azi un ”studiu extrem de grav cu privire la asta”.
1233
Tagurile:
Copii, Vaccinare, Iosefina Pascal
Mitingul cadrelor medicale la București, sindicatul Sanitas

VIDEO: Mărturii din pandemie: români închiși la locul de muncă

155
(reînnoit 17:51 09.05.2021)
Alexandru Giulea, lider SANITAS al angajaților din asistență socială Sector 2 București, a făcut, exclusiv pentru Agenția Sputnik, mărturii cutremurătoare despre perioada de carantină din 2020. Nimeni nu credea că e posibil.

BUCUREȘTI, 9 mai – Sputnik. Perioada de carantină din 2020, de la debutul pandemiei de coronavirus, a lăsat urme imposibil de șters în mintea și în sufletul angajaților de la asistență socială, care au fost pur și simplu arestați la locul de muncă.

Șeful Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică nr. 1 și președinte SANITAS al organizației de aici, Alexandru Giulea, a declarat, pentru Agenția de Presă Sputnik, că totul a început într-o noapte de joi, când s-a dat celebra Ordonanță militară nr. 8 prin care se spunea că asistența socială, centrele rezidențiale – adulți și copii - vor fi izolați.

Alexandru Giulea spune, însă, că mai potrivit este termenul de ”arestați” și că oamenii din sistem au trăit nu doar numeroae drame, ci și batjocură din partea autorităților care au profitat de pe urma muncii lor, însă nu le-au plătit orele suplimentare.

Din materialul video de mai jos veți afla amănunte de-a dreptul cutremurătoare despre familii greu încercate, despre oameni care și-au lăsat copiii fie cu rude, fie singuri.

Este lumea asistenței sociale, despre care se vorbește prea puțin sau deloc, însă care este, mai mult decât ne putem imagina, o lume complexă, vie, cu o componentă sufletească uriașă.

155
Tagurile:
români, SANITAS

Загрузка...
Сердечный приступ

6 simptome alarmante ale unui risc crescut de atac de cord sau de accident vascular

184
Experții de la British Heart Foundation au menţionat semnele care indică posibilitatea de a suferi un accident vascular cerebral cauzat de niveluri ridicate de colesterol „rău” în sânge.

BUCUREŞTI, 9 mai – Sputnik. Un articol din Express notează că, din cauza unui exces de colesterol rău (lipoproteine cu densitate mică, LDL), alimentarea cu sânge a creierului este întreruptă şi apare pericolul accidentului vascular cerebral.

În plus, o cantitate mare de colesterol poate bloca circulaţia sângelui prin vase și transportul oxigenului și al substanțelor nutritive, care nu pot ajunge la inimă, ceea ce poate provoca, de asemenea, un atac de cord.

Potrivit medicilor, durerea în piept sau în extremitățile membrelor apare din cauza obstrucției unei artere și poate fi considerată un simptom alarmant. De asemenea, trebuie acordată atenție şi stărilor de confuzie, care pot apărea din cauza faptului că sângele nu circulă în creier, precum și din cauza slăbiciunii musculare, dificultății de respirație și oboselii.

Experții avertizează că fumatul, sedentarismul, obezitatea și o dietă bogată în grăsimi cresc nivelul colesterolului „rău” din sânge. Ca măsură preventivă, este recomandabil să urmați o alimentaţie echilibrată, cu multe de legume, și să limitați aportul de alimente bogate în grăsimi și zahăr.

184
Tagurile:
Atac de cord

Загрузка...