Dr. Monica Pop

Monica Pop nu mai suportă: ”LĂSAȚI OAMENII TRAIASCĂ!”

10245
Dr. Monica Pop pune în fața autorităților situații concrete și cere de urgență revenirea la acțiuni și măsuri logice

BUCUREȘTI, 4 mai – Sputnik. Celebrul medic și manager de spital pune în fața autorităților două probleme extrem de importante – necesitatea testării gratuite și neimpunerea certificatului de vaccinare.

Monica Pop spune clar: ”TESTAREA TREBUIE SĂ FIE COMPLET GRATUITĂ” chiar și numai pentru toți asigurații.

”De ce vaccinul e gratuit iar testarea la cerere, nu?”, întreabă medicul, subliniind că ”Testarea se face pentru a diagnostica boala și a opri transmiterea ei! Pentru a TRATA și SALVA PACIENȚII  și pentru a NU pune în PERICOL viața celorlalți!”

Monica Pop acuză că ”s-a trecut mult prea ușor peste acest aspect” și întreabă uluită față de ultimele cifre din zilele de sărbătoare – ”Cum doar nici 7000 de teste? Medicina nu are sărbători! Nu a avut niciodată!”

Medicul s-a referit și la o posibilă condiționarea a accesului la spectacole pe bază de ”certificat de vaccinare” și spune că aceasta este ”o condiționare NEDREAPTĂ, DISCRIMINATORIE și INUTILĂ!”.

”Sunt nevaccinați 17 MILIOANE  de români! Deci condamnați marea majoritate!”, exclamă medicul, întrebând ”Avocații CE SPUN? Dar MEDICII?! ARTIȘTII DE CE TAC?  SPECTATORII?!”

Propunerea Monicăi Pop este simplă: ”Lăsați spectatorii cu MASCĂ și DISTANȚARE! ATÎT! AJUNGE!”.

”Dacă oricum se merge cu masca și se respectă distanțarea (30% din locuri), de ce trebuie certificat de vaccinare?”, întreabă Monica Pop.

Și, spune celebrul medic – ”se știe clar că VACCINAREA NU ANULEAZĂ ÎMBOLNĂVIREA! Determină doar o forma mai puțin gravă de boală”.

Dar, subliniază dr. Pop,  ”ORICE VACCINAT POATE FACE BOALA și O POATE TRANSMITE!”.

Deci, care e rațiunea certificatului de vaccinare? ”Dacă VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE ( cum a spus și dl Președinte), cum se poate condiționa prezența, cum se poate lua dreptul la muncă, la viață, la destindere?!”, spune dr. Pop, subliniind că asta este ”Valabil pentru toate domeniile”

”LĂSATI OAMENII SĂ TRAIASCĂ!”, încheie fulminant medicul.

10245
Tagurile:
Adina Monica Popescu
Mitingul cadrelor medicale la București, sindicatul Sanitas

VIDEO: Mărturii din pandemie: români închiși la locul de muncă

40
(reînnoit 17:51 09.05.2021)
Alexandru Giulea, lider SANITAS al angajaților din asistență socială Sector 2 București, a făcut, exclusiv pentru Agenția Sputnik, mărturii cutremurătoare despre perioada de carantină din 2020. Nimeni nu credea că e posibil.

BUCUREȘTI, 9 mai – Sputnik. Perioada de carantină din 2020, de la debutul pandemiei de coronavirus, a lăsat urme imposibil de șters în mintea și în sufletul angajaților de la asistență socială, care au fost pur și simplu arestați la locul de muncă.

Șeful Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică nr. 1 și președinte SANITAS al organizației de aici, Alexandru Giulea, a declarat, pentru Agenția de Presă Sputnik, că totul a început într-o noapte de joi, când s-a dat celebra Ordonanță militară nr. 8 prin care se spunea că asistența socială, centrele rezidențiale – adulți și copii - vor fi izolați.

Alexandru Giulea spune, însă, că mai potrivit este termenul de ”arestați” și că oamenii din sistem au trăit nu doar numeroae drame, ci și batjocură din partea autorităților care au profitat de pe urma muncii lor, însă nu le-au plătit orele suplimentare.

Din materialul video de mai jos veți afla amănunte de-a dreptul cutremurătoare despre familii greu încercate, despre oameni care și-au lăsat copiii fie cu rude, fie singuri.

Este lumea asistenței sociale, despre care se vorbește prea puțin sau deloc, însă care este, mai mult decât ne putem imagina, o lume complexă, vie, cu o componentă sufletească uriașă.

40
Tagurile:
români, SANITAS

Загрузка...
Сердечный приступ

6 simptome alarmante ale unui risc crescut de atac de cord sau de accident vascular

161
Experții de la British Heart Foundation au menţionat semnele care indică posibilitatea de a suferi un accident vascular cerebral cauzat de niveluri ridicate de colesterol „rău” în sânge.

BUCUREŞTI, 9 mai – Sputnik. Un articol din Express notează că, din cauza unui exces de colesterol rău (lipoproteine cu densitate mică, LDL), alimentarea cu sânge a creierului este întreruptă şi apare pericolul accidentului vascular cerebral.

În plus, o cantitate mare de colesterol poate bloca circulaţia sângelui prin vase și transportul oxigenului și al substanțelor nutritive, care nu pot ajunge la inimă, ceea ce poate provoca, de asemenea, un atac de cord.

Potrivit medicilor, durerea în piept sau în extremitățile membrelor apare din cauza obstrucției unei artere și poate fi considerată un simptom alarmant. De asemenea, trebuie acordată atenție şi stărilor de confuzie, care pot apărea din cauza faptului că sângele nu circulă în creier, precum și din cauza slăbiciunii musculare, dificultății de respirație și oboselii.

Experții avertizează că fumatul, sedentarismul, obezitatea și o dietă bogată în grăsimi cresc nivelul colesterolului „rău” din sânge. Ca măsură preventivă, este recomandabil să urmați o alimentaţie echilibrată, cu multe de legume, și să limitați aportul de alimente bogate în grăsimi și zahăr.

161
Tagurile:
Atac de cord

Загрузка...