Vlad Voiculescu

Voiculescu, vești rele despre spitale: se apelează la măsuri de urgență

136
Ministrul Sănătății a declata că spitalele din România se află într-o situație critică, fiind asaltate, practic, de numărul mare de pacienți infectați cu noul coronavirus.

BUCUREȘTI, 1 apr – Sputnik. Vești rele de la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu: acesta a anunțat, în urmă cu scurt timp, că situația spitalelor din România este una critică.

Motivul îl reprezintă faptul că unitățile sanitare sunt, practic, asaltate de numărul mare de pacienți infectați cu noul coronavirus.

Vlad Voiculescu a precizat că, din pricina absenței locurilor în spitale, pacienții sunt consultați de medici în ambulanțe.

Ministrul a declarat că sunt 6000 de cazuri noi, 129 de decese, 1457 de paturi la Anestezie Terapie Intensivă ocupate.

”Situația este în continuare critică, în spitale cu greu se găsește un loc. Colegii de la Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției, respectiv de la Ministerul Sănătății, de la Centrul Operativ pentru Situații de Urgență fac față cu greu la transferurile care sunt solicitate din diverse spitale din țară”, a spus ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Pe această cale, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a precizat că sunt pacienți care nu pot fi tratați direct în spitale, care sunt consultați de medici în ambulanțe, pentru că nu mai sunt locuri.

De asemenea, a subliniat demnitarul, foarte mulți pacienți ajung foarte târziu la spital, iar acest lucru este ”profund în neregulă”, parțial probabil pentru că au de-a face cu informațiile false, cum că oxigenul ar face rău sau că medicii, în general, ar face rău.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiuculescu, a cerut tuturor cetățenilor care au simptome să se testeze, iar dacă testul este pozitiv să meargă la spital sau să sune medicul de familie.

136
Tagurile:
Vlad Voiculescu
Tematic
Voiculescu, despre proteste: ”Sunt consternat și furios”
Bode: Voiculescu și Turcan vor fi amendați pentru nepurtarea măștii în spațiul public
PNL, dezicere politică de Raed Arafat și Vlad Voiculescu!
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

113
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

113
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

199
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
199
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...