Vaccin AstraZeneca

Un student de 24 de ani a murit în Franța după vaccinarea cu AstraZeneca

1126
În Franța se investighează cazul unui tânăr de 24 de ani care a decedat în scurt timp de la vaccinarea cu AstraZeneca.

BUCUREȘTI, 23 mart – Sputnik. În Franța autoritățile din sănătate investighează motivele decesului unui student de 24 de ani peste câteva zile de la vaccinarea cu preparatul AstraZeneca, anunță agenția națională pentru securitatea medicamentelor (ANSM).

„În cadrul observațiilor noastre profunde asupra problemelor legate de tromboză, am primit informații despre moartea unui tânăr de 24 de ani peste câteva zile după vaccinarea cu AstraZeneca... Acest caz a devenit obiectul unei investigații clinice amănunțite din partea centrelor regionale de supraveghere a medicamentelor”, se menționează în comunicat.

Ziarul local Sud Ouest informează că este vorba de un student la medicină în al șaselea an, Anthony R. Acesta fusese vaccinat pe 8 martie, iar peste zece zile a fost găsit mort în locuința lui din Nantes. Se menționează că tânărul nu avea nicio problemă de sănătate și făcea sport.

În urma unei autopsii, efectuate la indicația procuraturii din Nantes, s-a stabilit că acesta a decedat din cauza unei hemoragii interne provocate de un tromb, informează ziarul.

1126
Tagurile:
Franța, AstraZeneca
Tematic
UE ar putea acționa în judecată AstraZeneca
Specialist: Cât de periculos este vaccinul AstraZeneca
În Italia se investighează 8 decese după vaccinarea cu AstraZeneca
Sputnik V este mai popular în Italia decât vaccinurile AstraZeneca și Johnson
Franța suspendă utilizarea vaccinului AstraZeneca
Revoltă și reacție fulminantă de la Bruxelles după refuzul României privind AstraZeneca
Moscova, „vinovată” de problemele cu AstraZeneca? Răspunsul ironic al Mariei Zaharova
Europa se răzbună pe AstraZeneca
Germania: 13 cazuri de tromboză după vaccinare cu AstraZeneca
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

119
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

119
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

214
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
214
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...