Flavia Grosan

Flavia Groșan, mărturisirea zilei! Adina Alberts confirmă

12213
Dintre toate, aceasta este declarația care nu doar șochează, dar arată UNDE s-a ajuns în România cu această nebunie a Pandemiei

BUCUREȘTI, 23 mart – Sputnik. Medicul Flavia Groșan a făcut o mărturisire după ce a fost audiată la Colegiul Medicilor: cunoscutului medic i-a fost teamă că i se va ridica licența!

Întrebată de Victor Ciutacu dacă i-a fost teamă că și-a putea pierde meseria din cauza reacției autorităților dar și a presei și opiniei publice, Flavia Groșan a dat un răspuns șocant:

”Sincer? DA!”, a declarat Flavia Groșan la România TV, mărturisind, ”nu știu cum aș fi reacționat. Am văzut reacții extrem de agresive asupra mea și recunosc, un pic de frică mi-a fost! Deși eu știam că nu am făcut nimic rău!”.

Cunoscutul medic își mărturisește și uimirea: ”Adică să faci atâta bine într-un an de zile, să muncești atât de mult și la un moment dat să te trezești anchetată de Colegiul Medicilor nu este foarte onorant… să nu spun mai mult!”.

Întrebare firească: e posibil așa ceva, în România – membru UE – în 2021? Răspunsul este DA, pentru că Pandemia a schimbat regulile!

Cunoscutul medic chirurg Adina Alberts confirmă situația „schimbată”, dând exemplul ”capitalei lumii libere”.

”Anul trecut, în pandemie, 5 medici din Statele Unite și-au pierdut licența din cauza pandemiei”, a declarat Adina Alberts. ”Niciodată nu s-a mai petrecut așa ceva în SUA”, a spus dr. Alberts la ”Mădălin Ionescu show”, la Metropola TV.

Ori, după exemplul american, în România se pot lua asemenea măsuri.

De altfel, ne întrebăm dacă verdictul în cazul Flaviei Groșan nu ar fi fost altul fără susținerea unei părți a presei, fără opinia publică și fără intervenția dură a Dianei Șoșoacă – senatoarea amenințând că se va duce personal la Oradea pentru a o susține pe curajoasa doctoriță.

12213
Tagurile:
COVID-19, coronavirus, Pandemie, Adina Alberts, Flavia Groșan
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1755)
Tematic
Peste 70 000 de susținători online pentru doctorița Flavia Groșan
Flavia Groșan, susținută de români la audieri - video
Victorie pentru Flavia Groșan la Colegiul Medicilor
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

93
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

93
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

174
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
174
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...