Mircea Badea

Mircea Badea: „Declar public - pis pe vaccinurile lor!”

3454
(reînnoit 20:23 10.03.2021)
Cunoscutul realizator TV a reacționat la stupiditatea reacțiilor opiniei publică față de vaccinare – și de noul subiect al ”vaccinării peste rând”

BUCUREȘTI, 10 mar – Sputnik. Societatea românească pare dornică de curente isterice, indiferent încotro se îndreaptă acestea – și chiar dacă urmează unul după altul, într-o totală opoziție.

Un exemplu îl constituie ”dezvăluirile” despre vaccinările ”peste rând” ale familiilor celor din Apărare și securitate.

”Pe de o parte e o campanie isterică pentru vaccinare, pe de alta e o hărmălaie că s-au vaccinat unii peste rând”, reacționează la subiect Mircea Badea.

De fapt, este reacția aceleiași părți a publicului care a agreat campania destul de puțin legală pro-vaccinare, a isteriei pro-vaccinare! Acum însă, s-au întors împotriva aceluiași sistem!

”Uite cum facem: declar public că mă piș pe vaccinurile lor și mă voi vaccina când nu voi avea încotro”, a scris acum puțin timp Mircea Badea, pe Facebook.

Să amintim că Mircea Badea anticipase acest fenomen al acuzării vaccinării  ”peste rând”, declarând că a respins oportunități tocmai pentru a nu fi blamat că el. ”vedeta”, s-a vaccinat înaintea altora.

”Decât să stau să fac față istericalelor că m-am băgat în față și am zădărnicit un rahat, prefer să fac Covid. Nicio problemă”, scrie acum Mircea Badea.

Reamintim că un scandal a izbucnit după ce ministrul USR Vlad Voiculescu a dezvăluit că o mare parte din vaccinări (aproape 60%) s-ar fi făcut în afara centrelor de vaccinare din platforma oficială.

E vorba de centre care nu apar public, pe platformă – de instituții care țin de zona militară, de MAI sau de servicii.

În urma acestor dezvăluiri a izbucnit un nou scandal în Coaliție, premierul Cîțu bâlbâind azi răspunsurile la întrebările presei.

Jurnalistul Mircea Badea, despre vaccin
Postare Mircea Badea
3454
Tagurile:
Mircea Badea
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1755)
Tematic
Ciuvică și Mircea Badea se exilează în Turcia, refuză să revină în România lui Arafat!
Mircea Badea, explicație originală a războiului din Coaliție – de ce îi ”susține pe toți”
Badea: ”Am sperat că voi putea continua la fel și cu domnul ministru Cîmpeanu”
Sputnik V

OMS anunţă inspecția comună în mai a laboratoarelor unde se fabrică Sputnik V

103
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) vor vizita împreună laboratoarele în care se fabrică vaccinul rusesc Sputnik V împotriva COVID-19, a declarat joi, pentru agenţia Sputnik, un reprezentant al OMS.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. „Inspecțiile pentru bune practici clinice sunt efectuate în luna aprilie de către o echipă comună EMA / OMS. Inspecțiile la fața locului pentru bune practici de fabricație se aşteaptă să aibă loc în perioada 10 mai - prima săptămână a lunii iunie, aceste date fiind convenite cu producătorul”, a declarat pentru Sputnik un reprezentant al OMS.

Atât OMS, cât și EMA continuă să primească date de la Gamaleia Center, dezvoltatorul Sputnik V, ceea ce face parte dintr-un proces de revizuire în desfăşurare, a adăugat reprezentantul.

La începutul acestei zile, viceministrul rus de Externe, Sergei Vershinin, a declarat, după o întâlnire cu directorul general al OMS, Tedros Adhanom, că vaccinul Sputnik V poate primi aprobarea Organizației Mondiale a Sănătății în câteva săptămâni după desfăşurarea misiunii OMS, care ar urma să sosească în țară în luna mai.

Sputnik V, primul vaccin împotriva coronavirusului înregistrat din lume, a fost aprobat până acum pentru utilizare de urgență în 60 de țări de pe glob. Potrivit unei analize intermediare din studiul publicat în revista ştiinţifică The Lancet, vaccinul are o eficacitate de 91,6%.

103
Tagurile:
Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Noi date: Sputnik V, eficient în proporție de 97,6%
Germania vrea să cumpere vaccinul Sputnik: 30 de milioane de doze numai în această vară
OMS spune când va fi autorizat vaccinul ”Sputnik V”

Загрузка...
Creierul

Scenariu halucinant: Tehnologia „Cip în creier” - „furtul amintirilor şi gândurilor”

193
(reînnoit 20:15 22.04.2021)
Unul dintre potențialele scenarii la care ar putea duce tehnologia „Brain Chip” ar putea fi acela ca o persoană care își încarcă amintirile într-un cloud să nu mai poată achita taxele de întreținere.

BUCUREŞTI, 22 apr – Sputnik. Tehnologia care ar putea permite omului să fuzioneze cu computerul prin implantarea unui cip în creier ar putea da naștere la o nouă serie de probleme, unele dintre acestea fiind legate de confidențialitate, potrivit Daily Mail.

Potrivit ziarului, dezvoltatorii acestei tehnologii, precum Elon Musk cu proiectul său Neuralink, ar trebui să îşi asume „mari responsabilități”.

„În cazul în care o utilizare pe scară largă ne va lega de cloud, nu ca terapie, și se va ajunge la fuzionarea oamenilor cu AI, modelul economic va fi să ne vindem datele”, a spus dr. Susan Schneider, director fondator al Center for the Future Mind. „Cele mai multe gânduri ale noastre interioare ar putea fi vândute celui mai mare ofertant. De asemenea, vom avea nevoie de un abonament pe care să îl plătim? Ce se va întâmpla dacă puterile străine se vor ocupa de gândurile noastre?”, se întreabă aceasta.

De asemenea, ea s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă o persoană îşi va încărca amintirile în cloud și apoi va fi incapabilă să plătească taxele de întreținere.

Schneider a subliniat, de asemenea, planurile dezvăluite de CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, în 2019, când a vorbit despre un dispozitiv portabil capabil să citească gândurile oamenilor și să traducă semnalele cerebrale pentru mașini. Acesta a spus atunci că „scopul este să controlezi [cu gândurile] ceva în realitatea virtuală sau augmentată”.

„Pot să-mi imaginez Facebook «recoltând» cele mai multe gânduri interioare ale noastre pentru a face oamenii dependenți de platforma lor. Este vorba despre ceea ce se întâmplă în mintea noastră și de marketing cu ceea ce se întâmplă acolo”, a avertizat Schneider, citată de Sputnik News
193
Tagurile:
Creier
Tematic
Elon Musk anunţă crearea unui cip care va transmite muzică direct în creier
Masca anti-Covid cu CIP, o realitate recunoscută oficial! Ce se urmărește
Israel și Cipru au semnat un acord de liberă circulație
Biserica Ortodoxă a Ciprului a cerut retragerea piesei „El Diablo” de la Eurovision
Cartea de identitate cu cip: ce date personale va cuprinde

Загрузка...