Adina Alberts

Adina Alberts, revoltată de cazurile Pfizer și Ivermectina!

3135
Dr. Adina Alberts și-a spus deschis și argumentat punctele de vedere în cazurile vaccinului de la Pfizer și a ivermectinei – este revoltată de reacțiile medicilor și ale unor ziariști

BUCUREȘTI, 28 ian – Spunik. Cunoscutul medic chirurg Adina Alberts a demonstrat curaj și dorință de afla și spune adevărul – fiind unul dintre profesioniștii care s-au implicat în controversele acestei perioade legate de Coronavirus.

Adina Alberts a expus și anumite probleme ale vaccinului Pfizer, dar a luat și apărarea ideii folosirii ivermectinei.

Reacția sistemului a fost dură – și s-a manifestat inclusiv prin intermediul unei părți a mass media. De exemplu, dr. Alberts a fost invitată de postul Realitatea TV.

Rezultatul: ”A fost o seară grea. Dacă asta se numește jurnalism?!”, a notat Adina Alberts după emisiune.

”Să inviți o grămadă de doctori de peste tot de prin lume adunați, care să mă convingă că “nu am înțeles” prospectul de la vaccinul Pfizer... Acolo unde scrie că este un vaccin experimental și că poate dezvolta reacții grave și neașteptate!”, scrie dr. Alberts, completând – ”Ați înțeles cum stau lucrurile, nu?!”.

Mai mult, Adina Alberts a remarcat și lipsa de informare a celor care au încercat să o contreze: ”Cercetătoarea aceea din Suedia nici nu auzise de paralizia Bell trecută la reacții adverse...”.

Dar, conchide Adina Alberts în acest caz, ”Ei nu contează. Dumneavoastră contați!!!”.

Un alt caz în care Adina Alberts s-a implicat este cel al ivermectinei, fiind revoltată de afirmațiile că ar fi… cancerigenă!

”IVERMECTINA cancerigen?!? Nimic mai fals. Ba este exact invers”, scrie revoltată dr. Alberts, aducând un argument solid, expus de prestigioasa European Pharmaceutical Review: ”Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pentru a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian”.

O altă afirmație: IVERMECTINA ”produce orbire?!?”. Este o tâmpenie – izbucnește Adina Alberts.

”Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale”, precizează dr. Alberts.

În schimb, constată dr. Adina Alberts, poate fi un adevăr că ”se încearcă o denigrare a acestei substanțe – IVERMECTINA - pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015”.  

Concluzia cunosctului medic chirurg este clară: ”Studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID19 cât și în prevenția îmbolnăvirii”.

Reamintim că dr. Alberts a susținut că ar fi fost normal ca Guvernul României să fi negociat pentru vaccinuri cu mai multe companii, inclusiv cu AstraZeneca!

”Ar fi fost normal să avem și această opțiune la dispoziție! Și vaccinul rusesc Sputnik reprezintă pentru mine o opțiune mai bună decât Pfizer sau Moderna! La fel și cele 4 (deja) vaccinuri chinezești cu care se imunizează poporul chinez!”, a comentat Adina Alberts.
3135
Tagurile:
Pfizer
Tematic
Marea Britanie va reexamina eficacitatea vaccinului Pfizer pe care îl folosește și România
După Pfizer, și AstraZeneca va reduce livrările de vaccin anti-Covid pentru UE
Vine vaccinul Moderna – când începe procedura și cu ce diferă de vaccinul Pfizer
Klaus Iohannis se vaccinează împotriva COVID-19

Lovitură: Iohannis ”e de acord cu pașaportul de vaccinare”

22
Avocatul Piperea a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a susținut necesitatea unui act la nivelul Uniunii Europene – ”un certificat”

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. După cum s-a anunțat, președintele Iohannis, a participat, în perioada 25-26 februarie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European - în format de videoconferință.

La reuniune, unul dintre principalele subiecte s-a referit la coordonarea UE în contextul pandemiei de COVID-19 și acțiunea în domeniul sănătății, dar și ”consolidarea rezilienței UE în domeniul sănătății și al managementului crizelor, în perspectiva creării unei Uniuni a Sănătății”.

Și, evident, tema controversată a ”pașaportului de vaccinare”, propus de câteva state, a fost abordată.

Anterior evenimentului, președintele Iohannis s-a referit ca nefiind cazul și momentul pentru așa ceva dar… iată ce a declarat la reuniune.

Cităm de pe site-ul Președinției României:

”Referitor la certificatele de vaccinare, Președintele României s-a pronunțat pentru o abordare coordonată și unitară la nivel european, susținând că certificatul de vaccinare ar trebui utilizat pentru scopuri medicale, iar procesul de identificare a elementelor tehnice pe care să le conțină un certificat la nivel european va trebui să continue”.

Șoc… sau ce? Iohannis vorbește, de fapt, de introducere, ”pas cu pas”, a unui ”certificat la nivel european”, adică a unui pașaport!

Desigur, veți spune, astea sunt speculații jurnalistice. Dar, iată că și ditamai profesorul universitar de Drept, avocatul Gheorghe Piperea, interpretează la fel:

”Ce “surpriză” - Werner este de acord cu pașaportul de vaccinare, chiar dacă pretindea, recent, că nu e de acord”, remarcă Piperea, explicând ironic – ”Ce să îi faci, viața de vătaf e viață de vătaf, mai tre’ să faci și ce spune stăpânul”.

Încă un argument – Iohannis a susținut acest ”certificat la nivel european” în contextul în care a arătat că la nivelul UE, ”nu s-a reușit implementarea unei abordări comune în ceea ce privește unele măsuri luate în pandemie, precum restricțiile impuse, care diferă semnificativ de la un stat membru la altul, în ceea ce privește controlul frontierelor sau asigurarea liberei circulații a mărfurilor și persoanelor”.

Adică un argument pentru a introduce o reglementare la nivel de UE, materializată, desigur, prin acest act – fie el numit ”pașaport”, fie ”certificat la nivel european”.

22
Tagurile:
Klaus Iohannis
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Vama Palanca

Restricții de intrare în Moldova din 5 martie: testul COVID-19 sau confirmarea vaccinării

405
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică susține că situația epidemiologică din țară se agravează și a luat astăzi noi măsuri de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică din Republica Moldova a decis că persoanele care vor traversa frontiera moldovenească pe sensul de intrare vor fi obligate să prezinte rezultatul testului PCR COVID-19 negativ, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de sosire. 

„Persoanele care vor traversa frontiera Republicii Moldova, pe sensul de intrare, vor fi obligate să prezinte rezultatul testului PCR COVID-19 negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de sosire”.

Această restricție intră în vigoare din data de 5 martie. printre excepții sunt și persoanele vaccinate anti-COVID-19.

„Excepție fac copiii până la 5 ani, conducătorii auto ale vehiculelor rutiere de transport marfar şi ale vehiculelor rutiere de transport de persoane contra cost, echipajele şi personalul de deservire a aeronavelor, navelor şi brigăzile şi personalul de deservire a garniturilor de tren, membrii delegațiilor, lucrătorii transfrontalieri, pasagerii în tranzit și cei care au act confirmativ de administrare a vaccinului”, se menționează într-un comunicat de presă emis după decizia CNESP

Cetățenii care nu vor prezenta testul vor fi obligați să stea în carantină timp de 14 zile, indiferent de zona din care vin.

CNESP a mai decis închiderea școlilor din data de 1 martie și trecerea la învățământul de la distanță.

De asemenea, a fost suspendată circulația transportului public în municipiul Chișinău în zilele de weekend.

405
Tagurile:
coronavirus, Restricții, Moldova
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...