Вакцинация против гриппа в Светлогорске

Important: cât de periculoasă este schimbarea vremii pentru organism

86
Medicul cardiolog, Alexandra Popova, a povestit cum este mai ușor să faci față unei schimbării radicale a vremii și cât este de periculoasă aceasta pentru starea sănătății.

BUCUREȘTI, 08 nov - Sputnik. Alexandra Popova, medic cardiolog la Centrul Regional Cardio -Vascular din Spitalul Domodedovo a povestit cum este mai ușor să faci față unei schimbării radicale a vremii și cât este de periculoasă aceasta pentru sănătatea umană, transmite RIA.

"Este o greșeală să crezi că doar persoanele în vârstă sunt sensibile la schimbarea bruscă a vremii. Oamenii care suferă de boli cardiovasculare, boli ale articulațiilor și oaselor, de regulă, reacționează brusc la schimbările meteorologice", a spus Alexander Popova, cardiolog la Centrul Regional Cardio -Vascular din Spitalul Domodedovo.

Printre cele mai frecvente simptome de meteosensibilitate, ea a numit durerile de cap, slăbiciunile, greața și hemoragiile. Toate, de regulă, sunt cauzate de diferențele de tensiune arterială.

În perioadele de schimbare a vremii, este necesar să se respecte un regim mai moderat, pentru a evita supraîncărcarea, stresul și, de asemenea, pentru a controla strict tensiunea arterială și pulsul, recomandă specialistul. În plus, merită să luați toate medicamentele prescrise de medic și să nu treceți cu vederea simptomele bolilor mai grave.

„De exemplu, durerile toracice ale unei naturi apăsătoare, arzătoare, cu radiații la brațul stâng, scapula și cursul de criză al hipertensiunii arteriale sunt o ocazie pentru asistența medicală imediată”, a spus Popova.

86
Tagurile:
organism, Medic
Tematic
Tragedie: medic: ”Câți vreți să se mai alinieze convoiului mortuar?”
Un bărbat, prima victimă din 2019 a virusului West Nile: Când să ne prezentăm la medic
Un medic bate alarma: Serviciul de urgență este bolnav, suntem epuizați!
Evită să faci asta: Îți poate bloca sistemul imunitar - concluzia unui medic neurolog
De ce o tânără plânge cu cristaluri în loc de lacrimi – explicațiile unui medic

Загрузка...