Sorina Pintea

Pintea cărțile pe față: câți pacienți misterioși sunt în spitale acum

551
Ministerul Sănătății a explicat că programul ”Șpaga sub acoperire” începe să funcționeze și a dat asigurări că acest demers va continua.

BUCUREȘTI, 9 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Se mai dă sau se mai ia șpagă în spitale? Iată o întrebare la care a răspuns ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Demnitarul a vorbit și despre pacienții misterioși infiltrați în unitățile medicale care au rolul de a verifica situația la fața locului.

Mai mult, Pintea a declarat că programul ”Șpaga sub acoperire” continuă și chiar își arată roadele.

”Continuăm programul, avem 14 pacienți misterioși în programul ”Șpaga sub acoperire”. Nu știu încă ce conțin rapoartele pe care ei le-au făcut, dar verifică mai multe aspecte, inclusiv curățenia. Verifică modul de comportament al personalului, dar și modul în care interacționează pacienții și aparținătorii cu personalul medical”, a spus Sorina Pintea

Mai mult decât atât, ministrul Sănătății a ținut să precizeze că, dacă obligațiile din fișa postului ar fi fost respectate. Nimeni nu ar avea probleme.

Menționăm, însă, că încă nu se știe nimic despre acești pacienți misterioși, nici măcar modul în care le sunt achitate serviciile sau modul de recrutare al lor de către Ministerul Sănătății.

551
Tagurile:
Pacienți, Sorina Pintea
Tematic
Vouchere de vacanță 2019 în spitale. Anunțul Sorinei Pintea
Bolnavii de cancer, vizați. Anunțul Sorinei Pintea despre citostatice
Pintea își pune în cap farmaciștii: Propunere controversată
Sorina Pintea a devenit… cântăreață? Moment inedit cu ministrul Sănătății - VIDEO
Șpaga în spitale: unde se mai dă. Ce spune ministrul Sorina Pintea

Загрузка...