Gabriela Firea

Apartamente în București pentru angajații spitalelor. Cât e chiria

100
În ședința de astăzi, Consiliul General al Capitalei a adoptat transmiterea în administrarea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București a 70 de apartamente, cu destinația de locuințe de serviciu.

BUCUREȘTI, 31 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. De aceste locuințe ar urma să beneficieze personalul angajat în unitățile sanitare ale Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Ele se află în Aleea Teişani nr. 292-294. A mai fost aprobată o listă cu 210 persoane, care vor avea prioritate în atribuirea celor 600 de locuinţe de serviciu pe care Municipalitatea intenţionează să le asigure personalului angajat în spitalele din subordinea ASSMB.

Această inițiativă are ca scop, potrivit primarului Gabriela Firea, descurajarea plecării în străinătate a personalului medical.

"Aşa cum ştiţi, eu am propus, iar dumneavoastră aţi aprobat, în majoritate, un proiect prin care Primăria Capitalei achiziţionează 600 de locuinţe pentru cadrele medicale. După activitatea comisiei de licitaţie, am reuşit să achiziţionăm 167 de astfel de locuinţe. 70 dintre ele sunt deja achitate. 107 vor fi plătite în perioada următoare”, a declarat Gabriela Firea, potrivit dcbusiness.ro

Edilul a explicat că, practice, de pe data de 15 august se vor face reparațiile, iar din data de 1 septembrie aceste cadre medicale sau lucrători în spitale se vor muta, efectiv, în locuințele de serviciu.

În ceea ce privește valoarea chiriei, Firea a explicat că aceasta este una modică, practic, subvenționată, între 97-110 lei.

100
Tagurile:
Viorel Hușanu, Spital, București
Tematic
Sorina Pintea, atac la managerii de spitale – îi acuză de incompetență
Ultima oră: alertă cibernetică în toate spitalele din România –ce se întâmplă
Internările în spitale, oprite – anunțul ministrului Sănătății, Sorina Pintea
Absentă de la Congresul PSD, Firea transmite un mesaj de pe patul de spital
Vremea rea a făcut prăpăd, oameni duși la spital de urgență - VIDEO
Hușanu, despre o situație gravă din spitale: avertizase că se va întâmpla

Загрузка...