Victor Ciutacu

Ciutacu, ipoteză bombă în cazul "medicului" escroc ce se află în spatele scandalului!

1826
(reînnoit 18:39 06.02.2019)
”Știu filiera dezvăluirilor și intuiesc scopul: să preia biznisurile astea după ce le-au băgat în scandal, pe alea pe care nu le aveau deja, ca să fiu extrem de explicit”

BUCUREȘTI, 6 feb, Sputnik, Dragoș Dumitriu. În urmă cu puțin timp, cunoscutul jurnalist Victor Ciutacu a aruncat o adevărată bombă – o ipoteză pe care lasă să se înțeleagă să o dezvolte în această seară, în emisiunea „Puncul culminant”.

De fapt, Ciutacu pune câteva întrebări, după o logică interesantă.

”Atentatul la sănătatea publică intră la siguranță națională?” – este prima întrebare.

Urmează o altă întrebare cu o țintă mult mai clară: ”Clinicile/spitalele private sunt afaceri de succes care, după ce sunt compromise, se pot prelua pe nimic?”.

Și, în fine, o asociere cu o afacere mare, prăbușită brusc și urmată de una dintre cele mai misterioase sinucideri: Hexifarma.

”Dezvăluirea a pornit (tot) de la Tolontan, ca și Hexi”, scrie Ciutacu. ”Cine câștigă piața care se va elibera după scandal?”, completează jurmalistul.

Ei bine, ca ținta să fie clară, Victor Ciutacu pune punctul pe ”i” – firmele ”securității”.

”Unde e securitatea în povestea asta? La primire sigur, o parte ai ei (din păcate pentru ea) și la predare”, scrie jurnalistul.

O cititoare, care a urmărit și emisiunea de ieri în care Victor Ciutacu abordase subiectul, este de părere că apare o contradicție.

”Dle. Ciutacu, cred că aici vă contraziceți chiar cu miezul emisiunii Dvs. de aseară!”, scrie Ioana Rășcanu. ”Cred că nu are importanță cine a făcut dezvăluirea, putea să fie și taica Vadim de pe lumea ailaltă, important e că s-a făcut!”

Victor Ciutacu a răspuns imediat, precizând un aspect interesant: ”Nu mă bat deloc cap în cap cu nici un miez, doar că știu filiera dezvăluirilor și intuiesc scopul”.

”Întrebarea mea extrem de concretă e ce a păzit SRI ani de zile - și răspunsul mi-l dau singur: să preia biznisurile astea după ce le-au băgat în scandal”, a punctat Ciutacu și, incitat de intervenția cititoarei, a completat: ”Pe alea pe care nu le avea deja, ca să fiu extrem de explicit”.

Discuția de pe Facebook va fi urmată de noi dezvăluiri din această seară, în emisiunea de pe RTV realizată de cunoscutul jurnalist.

1826
Tagurile:
Escrocherie, Spital, Medic, Victor Ciutacu
Tematic
Ciutacu intervine în scandalul din Armată – replică de zile mari, Iohannis e vizat direct!
România se revoltă: Ciutacu, Ingrid Mocanu, Mircea Badea și alții - reacții radicale
Victor Ciutacu – informație bombă despre Kovesi de la… un prieten al lui Hellvig-SRI!   
Ciutacu îi dă o lecție dură lui Tolontan: ”În loc să recunoști că ai fost un dobitoc”
Mihai Tudose, luat la mișto și făcut praf de Ciutacu și Pleșoianu

Загрузка...