Spital

Moartea lui Balaci a declanşat tsunami în sistemul sanitar din Dolj

387
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a dispus controale la spitalul din Craiova şi va solicita înregistrările de la 112 în cazul marelui fotbalist.

BUCUREŞTI, 22 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Decesul fulgerător al marelui fotbalist Ilie Balaci a provocat nu numai tristeţe în rândul familiei, fanilor și colegilor, ci şi suspiciuni cu privire la cauzele morţii.

Acestea vor fi aflate în zilele următoare, după efectuarea autopsiei.

Până atunci, poliţiştii au întocmit, potrivit legii, un dosar de moarte suspectă.

Aceasta cu atât mai mult cu cât, potrivit presei locale, starea în care Balaci a fost găsit de echipajul de la Ambulanţă necesita echipamente pe care aceştia nu le aveau la dispoziţie, motiv pentru care au improvizat, dar fără succes. Este vorba despre un tub special pentru intubare care a fost făcută, numai că s-a folosit unul subţire, utilizat pentru pacienţii copii.

Sorina Pintea: „Nu aş vrea să comentez mai mult”.

Ministrul Sănătăţii spune că a decis să trimită la Craiova o echipă de control care să verifice exact modul de intervenţie.

„Nu aş vrea să comentez mai mult, pentru că nu deţin toate datele. Dacă s-a ridicat o suspiciune este de datoria noastră să verificăm. În maximum două zile vom avea un rezultat privind ceea ce s-a întâmplat acolo”, a explicat oficialul potrivit antena3.ro.

În această dimineaţă, Ministerul Sănătăţii, împreună cu Raed Arafat, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, a decis trimiterea în Craiova a unei echipe de control care să verifice exact modul de intervenţie, dacă totul a fost în regulă.

Reamintim că ieri dimineaţă celebrul fotbalist Ilie Balaci a decedat, iar acest lucru i-a surpins pe toţi cei care îl cunoşteau.

387
Tagurile:
Ilie Balaci

Загрузка...