Посетители на открытии традиционного пивного фестиваля Октоберфест в Мюнхене

Nou studiu despre beneficiile berii care tip de bere este însă recomandat

297
Un nou studiu, al unor cercetători germani, evidenţiază beneficiile berii, ale cărei ingrediente pot preveni mai multe boli. Totuşi, ei se referă la un anumit tip de bere, care are aceste efecte benefice.

BUCUREŞTI, 12 oct — Sputnik, Doina Crainic. Oamenii de ştiinţă germani spun ca ingredientele din bere sunt un leac pentru obezitate, previn ciroza hepatica, distrug celulele canceroase şi accelereaza metabolismul. Totuşi, ei precizează că este vorba de berea fără alcool, care are aceste efecte benefice.

Cercetătorii germani de la Universitatea Friedrich-Alexander din Erlangen-Nürnberg au studiat efectele berii și au ajuns la concluzia că această băutură este benefică pentru organism, cu condiția ca aceasta să nu conțină alcool, precizează ei într-un raport publicat pe site-ul universităţii, citat de Sputnik France

Unul dintre ingredientele acestei băuturi, xanthohumolul, inhibă steatoza hepatică, ce este cauzată de obezitate și malnutriție. În plus, ucide celulele cancerigene din ficat și combate obezitatea.

Un alt ingredient, acizii izo-alfa, are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătății. Aceştia previn leziunile hepatice și influenţează în mod pozitiv metabolismul grăsimilor și zaharurilor.

Împreună, aceste ingrediente inhibă procesele inflamatorii. Chiar şi o cantitate scăzută încetineşte în mod semnificativ apariţia de procese inflamatorii în ficat şi celulele sanguine, spun cercetatorii.

Aceştia îi sfătuiesc pe oameni să consume bere fără alcool, precum şi alte alimente care conțin hamei, precum limonada sau ceaiul de hamei.

297
Tagurile:
hamei, Universitatea Friedrich-Alexander, berea, Germania
Tematic
E lege: Află cine nu va mai putea să bea bere în Moldova
În Finlanda a fost lansată o bere dedicată summitului Putin-Trump
Andreea Berecleanu: “Andrei era jumate rus, iar rușii nu pot fi decât sensibili!”
Apel al autorităților: nu amestecați berea cu votca!
Moldoveanca Iulia Beregoi a uimit iarăşi la "Voice Kids Rusia"
Moldoveanca Iuliana Beregoi a uimit jurații de la "Voice Kids Rusia"
TOP VIDEO 2016: Isterie, Merkel scăldată în bere și un pensionar bătăuș
Rămânem fără bere? Se vinde Ursus și Timișoreana
(Video) Se întâmplă acum în Siria, în timp ce tu îți bei cafeaua sau berea
Berecleanu s-a maritat a doua oară. Nunta oficiată chiar de Gabriela Firea
Primarul de Chișinău, Chirtoacă, bea bere în garaj și cântă melodiile „Liubă”

Загрузка...