Lift

Şoc şi groază la maternitatea Ploieşti - un lift cu paciente s-a prăbuşit

133
(reînnoit 14:49 18.09.2018)
Consiliul Judeţean şi Maternitatea se contrazic în declaraţii - anchetă internă.

BUCUREŞTI, 18 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, spune că incidentul a avut loc la ora 5.00 dimineaţa şi a fost raportat patru ore mai târziu.

”În lift se afla un liftier alături de paciente. Din fericire, nimeni nu a fost rănit", a explicat şeful CJ Prahova, potrivit realitateadeprahova.net.

Publicaţia citată susţine că în timpul incidentului, pe hol, erau mai multe gravide care s-au ales, din fericire, doar cu o sperietură serioasă. Totodată, pacientele care se aflau în lift acuză dureri la membrele inferioare.

„Maternitatea are contract cu o societate care se ocupă de mentenţă”, a mai comunicat Bogdan Toader.

Conducerea Spitalului de Obstetrică Ginecologie spune că s-a autosesizat cu privire la incident și la faptul cum a fost raportat.

„Am trimis o notificare la firma care asigură mentenanţa şi urmează să discutăm şi cu persoana care era însoţitor de lift, pentru a afla ce anume s-a întâmplat. Momentan nu ştim cu exactitate câte persoane erau în lift", a declarat medicul Călin Boeru, reprezentantul maternităţii, citat de observatorulph.ro

Conducerea Spitalului de Obstetrică Ginecologie a anunțat că a fost demarată o anchetă internă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat incidentul.

133
Tagurile:
consecințe, Maternitate, cădere, Lift, Ploiești
Tematic
Tragedie la Moscova: un lift plin cu oameni s-a prăbușit de la etajul 19
Pericol pentru nou-născuţi! Maternităţile nu au vaccin, părinţii sunt disperaţi!
Bacterie periculoasă la o maternitate deschisă recent
Alertă la Iaşi - pacienţi cu boli psihice la mila Domnului, spital desfiinţat

Загрузка...