Vlad Voiculescu

Monica Pop, atac la un fost ministru: „Dormiţi liniştit, domnule Voiculescu?"

554
Reacţia managerului Spitalului de Oftalmologie Bucureşti vine după ce DNA a clasat dosarul în care era acuzată de abuz în serviciu şi conflict de interese.

BUCUREŞTI, 12 iul — Sputnik, Georgiana Arsene. Calvarul medicului Monica Pop a început în iunie 2016, atunci când jurnalistul Cătălin Tolontan a publicat un reportaj în care susţinea că aceasta, în calitate de manager al Spitalului de Oftalmologie Bucureşti, a falsificat contractul de închiriere dintre unitatea spitalicească la şefia căreia se afla şi firma care a luat spaţiul.

Povestea nu s-a oprit aici, deoarece fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a reclamat cazul la Direcţia Naţională Anticorupţie şi medicul Monica Pop a fost anchetată timp de doi ani.

Medicul Monica Pop a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj extrem de dur la adresa fostului ministru Vlad Voiculescu imediat după primirea deciziei Direcţiei Naţionale Anticorupţie de clasare a dosarului său pe motiv că fapta nu există şi a precizat că sunt şi procurori corecţi.

„Are ceva de spus Vlad Voiculescu care a făcut reclamaţia? Dormiţi liniştit, domnule Voiculescu, mulţumit că aţi mai făcut un rău? Cea mai mare catastrofă din sistemul medical, enorma greşeală a domnului Cioloş", a precizat medicul Pop.

Chiar dacă i-a făcut plângere la DNA, potrivit spuselor medicului Monica Pop, Vlad Voiculescu nici măcar nu o cunoaşte şi, mai mult, nu a venit să vadă un spital fără infecţii de 3 ani, performant, curat. De asemenea, îi reproşează că a lovit „la sugestia unui alt neom (dl Tolontan)" pentru faptul că şi-a permis să spună cât de tare exagerează şi ce inepţii chimice emană.

„Ei trăiesc şi se bucură să facă rău! Vom vedea cum îşi vor justifica atitudinea în justiţie!", le-a transmis managerul spitalului.

Cei doi ani în care a fost anchetată au lăsat urme adânci în sufletul Monicăi Pop. S-a simţit vânată şi umilită pentru o faptă pe care nu a comis-o.

În perioada în care a fost trimisă în atenţia DNA, reputatul medic trecea prin tratamente dure, cu citostatice, pentru o recidivă a unui cancer, precizează evz.ro.

„Mi-au terfelit imaginea. Voiculescu trebuia să mă întrebe, să verifice ce a scris Tolontan înainte să mă târască doi ani. (…) Dacă eşti doctor, ţi se dă în cap!", a precizat aceasta, potrivit sursei citate.

Pop a subliniat, de asemenea, faptul că toate somităţile medicale au primit câte un dosar la DNA în ultimii ani. Îi aminteşte pe medicii Burnei, Irinel Popescu sau Daniela Bartoş.

Fostul ministru Voiculescu nu a pomenit nimic despre achitarea medicului Pop, în schimb, a scris pe Facebook https://www.facebook.com/VladVasileVoiculescu un mesaj se răfuieşte cu Gabriela Firea, primarul municipiului Bucureşti.

554

Загрузка...