Escuela

Scandal monstru la o școală! I-a rupt hainele de pe el!

179
(reînnoit 11:28 05.10.2019)
Acuzații grave la o unitate de învățământ, acolo unde chiar directoarea instituției este acuzată că a lovit un copil în vârstă de zece ani – Inspectoratul Școlar Județean a început o anchetă.

BUCUREȘTI, 5 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Probleme grave la o școală din Satu Mare.

Luni, Inspectoratul Școlar Județean va declanșa o anchetă la școala din Călinești Oaș, acolo unde directoarea a fost acuzată de părinți că a agresat un elev de 10 ani. Mai mult, aceștia spun că femeia i-ar fi rupt hainele de pe el.

Adriana Dîngă, purtător de cuvânt al ISJ Satu Mare, a declarat că directoarea unității școlare a susținut că l-ar fi prins pe elev de bluză ca să nu cadă și să se trântească pe podea. În acest context i s-ar fi rupt tricoul.

Directoarea este învățătoarea la clasa băiatului.

„ISJ Satu Mare va declanșa luni o anchetă la școala gimnazială Călinești Oaș, o comisie fiind constituită de inspectorul școlar general pentru verificarea situației. (…) În funcție de rezultatele anchetei se vor lua măsuri de sancționare”, a spus Dîngă

În cursul săptămânii viitoare vor fi comunicate rezultatele anchetei.

Din păcate, cazurile de agresiune din școlar cresc în număr alarmant, indiferent că vorbim despre dascăli agresați sau despre elevi.

Absența unui ministru la Educație își spune cuvântul…

179
Tagurile:
Școală, Scandal
Tematic
Burse elevi 2019-2020: schimbări. Care va fi valoarea lor
Elevi derbedei: au băgat spaima într-o țară întreagă. Profesorii, furioși
O învățătoare și-a ieșit din minți în clasă: clipe de coșmar pentru elevi!

Загрузка...