Imagine simbol

Un profesor șterge pe jos cu ministrul interimar al Educației. Umilință maximă !

2593
(reînnoit 19:15 03.09.2019)
Cristina Tunegaru a reacționat, după ce Daniel Breaz, ministrul interimar al Educației, a făcut o serie de afirmații cel puțin surprinzătoare într-un interviu acordat recent.

BUCUREȘTI, 3 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. Profesorul de limba română Cristina Tunegaru susține, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, că ministrul interimar al Educației, Daniel Breaz, este ”analfabet educațional”. Reacția sa vine după ce demnitarul a acordat un interviu în care a făcut o serie de afirmații cel puțin interesante, însă fără aplicabilitate și dovedind că se califică la locul de muncă.

Una dintre aceste afirmații s-a referit la posibilitatea ca profesorii care au obținut note mari la titularizare, chiar zece, dar nu au găsit post în județul lor, să plece în alte județe, iar apoi, pas cu pas, să se întoarcă în locurile natale. Sputnik a vorbit aici despre acest subiect.

Tunegaru spune că Breaz rostește neadevăruri.

”Într-un interviu recent pentru hotnews.ro, domnul Breaz rostește neadevăruri – 40-43 de ore la gimnaziu pe săptămână, folosește cuvinte ale căror sensuri nu le cunoaște – confundă programa școlară cu planul cadru – visează la programe școlare ca cele de acum 30 de ani și îndeamnă profesorii să aibă ”disponibilitatea” să obțină titularizarea în alte județe decât cele de domiciliu”, a scris Tunegaru. 

Dascălul a adăugat că, în ceea ce îl privește pe Breaz, competența sa operează în paradigma repartițiilor de dinainte de 1989 și că răspunsurile cele mai scurte ale demnitarului se referă la abandonul școlar.

”Și, într-un final apoteotic, Daniel Breaz dă o notă peste 9 educației românești. Să ne trăiască!”, a adăugat profesorul.

2593
Tagurile:
Cristina Tunegaru, Ministrul Educației
Tematic
Mesaj halucinant al ploieşteanului care şi-a înjunghiat fosta profesoară
Profesoară: ”Nu sunt obligată să dau numărul meu de telefon părinților”
O profesoară de matematică a publicat rezolvarea subiectelor I și II

Загрузка...