Rezultate bac 2019 toamna: când se depun contestațiile

4603
Potrivit calendarului examenului de bacalaureat sesiunea august-septembrie 2019, săptămâna viitoare vor fi afișate primele rezultate ale concursului.

BUCUREȘTI, 30 aug – Sputnik, Georgiana Arsene. Candidații înscriși la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat susțin, astăzi și luni, proba D – evaluarea competențelor digitale, iar proba C, de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională este programată în zilele de 2 și 3 septembrie.

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro este prevăzută pentru data de 3 septembrie 2019 până la ora 12.00. În aceeași zi vor putea fi depuse contestațiile, între orele 12.00 și 16.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie, informează edu.ro

Reamintim faptul că pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: să susțină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; să susțină toate probele scrise şi să obțină nota 5 la fiecare dintre acestea; să obțină cel puțin media 6 la probele scrise.

4603
Tagurile:
Rezultate, contestare, BAC

Загрузка...