Rezultate bac 2019, sesiunea a II-a: când se afișează primele note

2692
Potrivit calendarului examenului de bacalaureat 2019, sesiunea august-septembrie, peste numai câteva zile candidații vor primi rezultatele la probele scrise.

BUCUREȘTI, 26 aug – Sputnik, Georgiana Arsene. Candidații înscriși la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat susțin astăzi proba scrisă la alegere a profilului și specializării, urmând ca de mâine să înceapă probele de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Evaluarea competențelor în limba maternă este programată – proba B – pentru data de 29 august.

Evaluarea competenţelor digitale - proba D - are loc în zilele de 30 august și 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională - proba C - este programată în zilele de 2 și 3 septembrie.

Exament
© Sputnik / Кирилл Каллиников

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie, până la ora 12:00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12:00 și 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie, informează edu.ro

Reamintim faptul că, pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obținerea notei 5 la fiecare dintre acestea și obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise.

2692
Tagurile:
Rezultate, bacalaureat 2019, BAC
Тема:
BAC 2019: calendar, subiecte, bareme (69)

Загрузка...