Ședință publică de repartiție în învățământ: când sunt programați dascălii

906
Potrivit informațiilor publicate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București Sector 3, primii dascăli care vor primi post sunt cei de Educație Fizică și Sport.

BUCUREȘTI, 31 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. La ședința publică de astăzi pot participa cei care la concursul de titularizare din data de 17 iulie 2019 au luat minim nota 7 la proba scrisă și minim 7 la inspecția de la clasă susținută în municipiul București. În această categorie intră și cei care au dat proba scrisă în alt județ, dar au susținut și în municipiul București inspecția.

În București, ședința publică se va desfășura la Colegiul Național ”Matei Basarab” din strada Matei Basarab, sector 3.

Potrivit graficului de desfășurare, profesorii de educație fizică și sport sunt programați astăzi între 9.00-9.45, învățătorii: 9.45-11.00, educatoare: 11.00-14.30, informează ismb3.ro. 

Ierarhia s-a făcut ținând cont de art. 63 din Metodologia cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare în învățământul preuniversitar 2019-2020 – domiciliul, gradul didactic, media de departajare.

Candidații vor fi repartizați în funcție de medie, în limita posturilor publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

Inspectoratele școlare județene au afișat, pe paginile web, locațiile unde urmează să se desfășoare ședința publică de repartizare pe post.

Menționăm că Ecaterina Andronescu nu a mai pomenit referitor la declarația sa de săptămâna trecută potrivit căreia dascălii care au ieșit din examenul de titularizare 2019 nu vor avea dreptul să obțină un post în anul școlar 2029-2020.

906
Tagurile:
Ședință, Profesori, titularizare 2019

Загрузка...