Examen

Definitivat 2019: modele de subiecte și bareme de corectare, publicate de edu.ro

2173
Potrivit calendarului de organizare și desfășurare a examenului național de definitivare în învățământ în anul școlar 2018-2019, săptămâna viitoare se va desfășura proba scrisă a concursului.

BUCUREȘTI, 17 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. În data de 24 iulie 2019, candidații înscriși la examenul de definitivat vor susține proba scrisă.

Subiectele, baremele de evaluare, modelele/modelele-cadru de subiecte și bareme pentru proba scrisă sunt elaborate în conformitate cu tematica și bibliografia aprobate prin Ordin al Ministrului Educației Naționale, pentru fiecare disciplină de examen, de către Centrul Național de Evaluare și Examinare, căruia îi revine integral responsabilitatea respectării legislației și a procedurilor privind securizarea subiectelor.

Informații despre examenul național de definitivat pot fi accesate aici definitivat.edu.ro

Proba scrisă se desfășoară începând cu ora 10.00, durata de redactare a lucrării fiind de 4 ore.

Accesul candidaților în centrul de examen la proba scrisă se face în intervalul 8.00-8.45, pe baza actului de identitate valabil sau, în lipsa acestuia, pe baza pașaportului în termen de valabilitate.

Modelele de subiecte și bareme pot fi descărcate de aici

Rezultatele se vor afișa în data de 31 iulie 2019. În aceeași zi, dar și în următoarea – 1 august 2019 – se vor depune contestațiile.

Perioada de rezolvarea  contestaților este 1 august-5 august 2019. Tot în data de 5 august 2019 se vor afișa rezultatele finale ale examenului de definitivat 2019, potrivit calendarului acestui examen

2173
Tagurile:
Subiecte, Profesori, definitivat

Загрузка...