Examen

Subiecte titularizare 2019, publicate de edu.ro

12588
(reînnoit 15:48 17.07.2019)
Potrivit calendarului examenului de titularizare 2019, candidații înscriși susțin astăzi proba scrisă.

BUCUREȘTI, 17 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Au mai rămas câteva ore până când profesorii, candidați la examenul național de titularizare 2019, vor primi subiectele din cadrul probei scrise.

Examenul va începe astăzi, la ora 10.00, iar sălile sunt supravegheate video.

Reamintim că, în acest an, concurența este uriașă. Vorbim de aproape 7 candidați pe un loc iar, potrivit discuțiilor care au apărut deja pe grupurile de Facebook dedicate titularizării, sunt județe unde sunt numai 3 posturi, iar situația se agravează de la an la an.

© Sputnik / Виталий Аньков

Accesul în sălile de examen se va face în intervalul orar 8.00-9.00, iar candidații trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate, pașaportul sau, în mod excepțional, permisul de conducere sau cartea de alegător.

Profesorii au la dispoziție patru ore pentru rezolvarea subiectelor de la examenul de titularizare 2019.

Din momentul în care se deschide plicul cu subiecte, nici un candidat nu mai poate intra sau ieși din sală, decât dacă predă lucrarea, subiectul și semnează de predare.

Modelele de subiecte, precum și baremele de corectare pot fi descărcate de aici

Sputnik va publica subiectele pe care le-au avut de rezolvat astăzi candidații înscriși la titularizare 2019, imediat ce acestea vor fi afișate pe site-ul Ministerului Educaţiei şi vor putea fi vizualizate AICI - edu.ro

12588
Tagurile:
barem, Subiecte, titularizare 2019
Тема:
Titularizarea 2019 (42)

Загрузка...