Lecţie la şcoală

Titularizare 2019 azi, candidații trebuie meargă la centrele de concurs

9406
Potrivit Procedurii operaționale privind desfășurarea probei scrise a examenului de titularizare 2019, astăzi se afișează lista candidaților admiși la proba scrisă.

BUCUREȘTI, 15 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Secretarul de stat în Ministerul Educației, Ionel-Florian Lixandru a aprobat Procedura operațională privind desfășurarea probei scrise, sigilarea și securizarea lucrărilor scrise din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/ rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2019.

Procedura este întocmită în conformitate cu prevederile art. 65 din Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar în anul școlar 2019-2020.

Articolul 5 al prezentului document prevede clar că, astăzi, 15 iulie 2019, la avizierul centrului de concurs se afișează lista candidaților admiși pentru susținerea lucrării scrise, precum și repartizarea pe săli a candidaților.

”Pe ușa fiecărei săli de concurs se afișează tabele nominale cuprinzând candidații repartizați în săli și disciplina la care susțin proba scrisă în cadrul concursului, indiferent dacă aceștia sunt înscriși și în alte județe. Tabelele nominale conțin obligatoriu numărul de fișă și disciplina de concurs”, se arată în documentul menționat

De asemenea, în fiecare sală de concurs se recomandă să fie repartizați candidați ce susțin concursul la cel puțin două discipline diferite.

Examen
© Sputnik / Александр Кряжев

În data de 17 iulie 2019, data la care se susține proba scrisă, în centrele de concurs, pe ușa fiecărei săli de concurs și la avizierul centrului de concurs se va afișa un anunț cu precizarea că în zilele de 23 iulie 2019, până la ora 21.00 și de 24 iulie, până la ora 15.00 contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare.

În contestație, candidatul va preciza următoarele informații: județul, numărul și denumirea centrului de concurs, numele, inițiala tatălui, prenumele, codul numeric personal, disciplina la care a susținut proba scrisă în cadrul concursului și nota contestată.

Rezultatele finale ale concursului se afișează în data de 30 iulie 2019.

9406
Tagurile:
titularizare 2019
Тема:
Titularizarea 2019 (41)

Загрузка...