Examen

Titularizare 2019: precizări despre proba scrisă

6347
Potrivit calendarului examenului de titularizare 2019, în data de 17 iulie este programată proba scrisă.

BUCUREȘTI, 10 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Candidații înscriși la examenul de titularizare 2019 trebuie să știe că, potrivit Metodologiei de mobilitate a personalului didactic, art. 72, alin. (1), lucrarea scrisă se desfășoară începând cu ora 10.00.

Candidații vor fi prezenți în sala de examen cel mai devreme la ora 8.00 și cel mai târziu la ora 9.00.

Cei care nu sunt prezenți în sală înainte să se deschidă plicul cu subiectele nu mai pot susține proba scrisă.

După primirea subiectelor de concurs de către candidați, durata de redactare a lucrărilor este de patru ore, timp ce poate fi depășit cu 1-2 ore numai de candidații cu deficiențe grave.

Pentru redactarea lucrărilor se folosește cerneală sau pix cu pastă de culoare albastră.

Posturile didactice/catedrele vacante/rezervate publicate pentru concurs se repartizează în ședința de repartizare organizată de comisia județeană/a municipiului București de organizare și desfășurare a concursului, se precizează în documentul menționat

Repartizarea posturilor/catedrelor se realizează în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare obținute la concurs, conform art. 62, alin. 8 și 9 în limita numărului de posturi/catedre didactice din lista afișată pentru concurs.

În situația în care candidații ce nu sunt titulari, repartizați pe posturi didactice/catedre vacante/rezervate renunță la opțiunea făcută sau nu se prezintă la posturile pe care au fost repartizați se mai pot prezenta la o altă repartizare înainte de atribuirea orelor în regim de plata cu ora.

6347
Тема:
Titularizarea 2019 (41)

Загрузка...