Subiecte și bareme bac Logică și Argumentare 2019, publicate de edu.ro

2470
(reînnoit 12:39 04.07.2019)
Candidații înscriși la examenul de bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2019 susțin, astăzi, ultima probă a examenului.

BUCUREȘTI, 4 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Absolvenții de liceu își testează, începând cu ora 9.00, cunoștințele la ultima probă a examenului, cea la alegere a profilului și specializării.

Absolvenții de liceu care au optat pentru disciplina logică, argumentare și comunicare vor avea de rezolvat trei subiecte. Timpul alocat rezolvării acestora este de trei ore din momentul distribuirii subiectelor în sălile de examen.

Examen
© Sputnik / Виталий Аньков

Baremul de corectare pentru LOGICĂ, ARGUMENTARE și COMUNICARE este același ca și anul trecut. Astfel, vorbim despre faptul că toate subiectele sunt obligatorii și că se acordă zece puncte din oficiu.

Se punctează oricare altă modalitate de rezolvare a cerințelor, nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele prezentate explicit în barem și nu se acordă fracțiuni de punct. Nota finală se calculează împărțind punctajul obținut la 10.

Modelele de subiecte pot fi descărcate de aici

Astăzi, cu începere de la ora 15.00, puteţi vizualiza AICI subiectele și baremele la disciplina logică, argumentare și comunicare, pe care elevii le-au avut de rezolvat, imediat ce vor fi afișate de Ministerul Educației Naționale.

Luni se afișează primele rezultate, când se fac și contestațiile. Rezultatele finale se fac publice în data de 13 iulie 2019.

2470
Tagurile:
Logica, Rezultate, barem, Subiecte, bacalaureat 2019
Тема:
BAC 2019: calendar, subiecte, bareme (69)
Tematic
Bac istorie 2019 – bareme de corectare
Subiecte şi bareme bac Informatică 2019, publicate de edu.ro
Bac matematică 2019 – bareme de corectare
Subiecte și bareme bac Economie 2019, publicate de edu.ro
Subiecte şi bareme bac Psihologie 2019, publicate de edu.ro
Subiecte și bareme bac Filosofie 2019, publicate de edu.ro

Загрузка...