Examen

Subiecte și bareme bac Economie 2019, publicate de edu.ro

716
(reînnoit 12:38 04.07.2019)
Începând cu ore 9.00, candidații înscriși la sesiunea iunie-iulie a examenului de bacalaureat 2019 susțin ultima probă de examen.

BUCUREȘTI, 4 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Proba pe care o vor susține astăzi candidații înscriși la examenul de bacalaureat 2019, sesiunea iunie-iulie, este cea la alegere a profilului și specializării, E)d).

Deosebit de important este faptul că elevii nu au voie să intre în săli cu nici un fel de materiale care i-ar putea ajuta să ”se inspire”, adică să se mai ajute. Și aceasta pentru că se consideră fraudă, iar candidatul este exclus din examen.

Examen
© Sputnik / Виталий Аньков

Acesta va intra în sală, în intervalul orar 7.30-8.30, numai cu actul de identitate și instrumentele de scris. În cazul actului de identitate, acesta trebuie să fie valid, cu fotografie.

Cei care vor opta pentru Economie trebuie să știe că baremul de corectare este același ca și anul trecut. Astfel, vorbim despre faptul că toate subiectele sunt obligatorii și că se acordă zece puncte din oficiu.

Se punctează oricare altă modalitate de rezolvare a cerințelor, nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele prezentate explicit în barem și nu se acordă fracțiuni de punct. Nota finală se calculează împărțind punctajul obținut la 10.

Modelele de subiecte la economie sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare și pot fi accesate de aici. 

Subiectele pe care elevii le-au avut de rezolvat astăzi, precum şi baremele de corectare vor putea fi vizualizate AICI, cu începere de la ora 15.00, imediat ce vor fi afișate de Ministerul Educației Naționale. 

De astăzi, de la prânz, și până luni elevii au momente de liniște, însă debutul săptămânii viitoare le aduce noi emoții, fiindcă, în data de 8 iulie 2019, se afișează primele rezultate de la bac.

Contestațiile se depun tot luni, iar în data de 13 iulie 2019 se afișează rezultatele finale.

716
Tagurile:
Rezultate, barem, Subiecte, Economie, bacalaureat 2019
Тема:
BAC 2019: calendar, subiecte, bareme (69)
Tematic
Bac istorie 2019 – bareme de corectare
BAC limba maternă 2019 – bareme de notare
Bac matematică 2019 – bareme de corectare

Загрузка...