Examen

Bac matematică 2019 bareme de corectare

1654
(reînnoit 15:16 03.07.2019)
Candidații de la filiera teoretică, profilul real specializarea matematică-informatică, dar și cei de la filiera vocațională, profilul militar, specializarea matematică-informatică au susținut proba profilului.

BUCUREȘTI, 3 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Vorbim despre proba obligatorie a profilului și specializării, adică proba E)c). Mâine este programată să se desfășoare proba scrisă la alegere a profilului și specializării, E)d).

Potrivit baremului de evaluare și notare pentru filiera teoretică, profilul real, specializarea matematică și informatică, precum și pentru filiera vocațională, profilul militar și specializarea matematică-informatică, pentru orice soluție corectă, chiar dacă este diferită de cea din barem, se acordă punctajul corespunzător.

Nu se acordă fracțiuni de punct, dar se pot acorda punctaje intermediare pentru rezolvări parțiale, în limitele punctajului indicat în barem.

Se acordă 10 puncte din oficiu. Nota finală se calculează împărțind punctajul obținut la zece.

Baremul este valabil și pentru filiera teoretică, profilul real, specializarea științe ale naturii.

Elevii pot vizualiza, începând cu ora 15.00, baremele de la proba de matematică și istorie de astăzi, imediat ce Ministerul Educației Naționale le va face publice, la următorul link:

1654
Tagurile:
barem, bacalaureat 2019
Тема:
BAC 2019: calendar, subiecte, bareme (69)
Tematic
Bac 2019: când se afișează rezultatele
Bac 2019 matematică: subiecte, publicate de edu.ro
”Perle” bac 2019: profesorii au râs copios de ce au scris elevii

Загрузка...