Examen

Bac limba maternă 2019, proba scrisă subiecte, publicate de Edu.ro

850
Absolvenții de liceu aparținând minorităților naționale susțin astăzi, potrivit Calendarului examenului de bacalaureat 2019, proba scrisă de Limbă și literatură maternă.

BUCUREȘTI, 2 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Probele scrise ale examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019, continuă astăzi, cu proba la Limba și literatura maternă – E)b).

Acest test va fi susținut de elevii aparținând minorităților maghiară, germană, sârbă, croată, slovacă, turcă, ucraineană și italiană.

Calendarul examenului național de Bacalaureat
© Sputnik / Vadim Rusu

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 - 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, informează edu.ro

În săli, nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

Modelele de subiecte la Limba și Literatura maternă pot fi descărcate de AICI

Începând cu ora 15.00, Sputnik va publica subiectele pe care le-au avut de rezolvat candidații, imediat după afișarea lor de către Ministerul Educației Naționale.

Mâine, 3 iulie 2019, va avea loc proba obligatorie a profilului – E)c).

850
Tagurile:
Subiecte, edu.ro, Limba maternă, bacalaureat 2019, BAC
Tematic
Modele subiecte română bac 2019 – real și uman
BAC română 2019 – cum se rezolvă subiectele, profil uman și real
Bac română 2019, proba scrisă – subiecte, publicate de Edu.ro
Bac română 2019: bareme de notare, profil uman și real
Bac 2019: când se afișează rezultatele

Загрузка...