Examen

Bac română 2019, proba scrisă subiecte, publicate de Edu.ro

6154
(reînnoit 07:18 01.07.2019)
Absolvenții de liceu susțin astăzi prima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat 2019, sesiunea iunie-iulie.

BUCUREȘTI, 1 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Probele scrise din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2019 încep astăzi cu testul de Limba și Literatura română – proba E)a).

Examenul începe la ora 9.00. Accesul candidaților în sălile de examen se va face până, cel târziu, la ora 8.30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

Calendarul examenului național de Bacalaureat
© Sputnik / Vadim Rusu

Pentru rezolvarea subiectelor, candidații au la dispoziție trei ore. Ei vor putea părăsi sala de examen numai după ce s-a scurt jumătate din timpul destinat rezolvării subiectelor.

Trebuie să se aibă în vedere că, pentru rezolvarea subiectelor, candidații trebuie să utilizeze numai cerneală sau pastă de culoare albastră.

Nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare, atrage atenția edu.ro

Modelele de subiecte la Limba și Literatura română, profil uman și real, pot fi descărcate de aici

Începând cu ora 15.00, puteţi vizualiza AICI subiectele pe care elevii le-au avut astăzi de rezolvat, imediat după publicarea acestora de Edu.ro.

Mâine, elevii aparținând minorităților naționale vor susține proba scrisă la LImba și literatura maternă.

6154
Tagurile:
Limba română, bacalaureat 2019, 2019, BAC
Тема:
BAC 2019: calendar, subiecte, bareme (69)

Загрузка...