Examen

Modele subiecte română bac 2019 real și uman

1640
Potrivit Calendarului Examenului de bac 2019, luni, absolvenții de liceu vor susține proba scrisă la Limba și Literatura Română.

BUCUREȘTI, 28 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. Începutul săptămânii viitoare vine cu emoții pentru absolvenții de liceu care vor susține proba scrisă la Limba și Literatura Română.

Examen
© Sputnik / Александр Кряжев

Sputnik a publicat, ieri, programa pentru limba română explicată pentru elevi, astfel încât aceștia să evite greșelile de încadrare corectă într-o specie literară, într-un curent sau într-o perioadă literară ori culturală.

Dascălul a subliniat că a evidențiat elementele care duc de obicei la confuzii precum și operele obligatorii, însă doar pentru profilul uman.

Elevii care doresc să se mai pregătească pentru proba de luni pot rezolva subiectele propuse de Ministerul Educației pe site-ul subiecte.edu.ro.

Subiecte română bac 2019 profil uman 

Subiecte română bac 2019 profil real 

Examen - Imagine Simbol
© Sputnik / Виталий Аньков

La examen, elevii trebuie să știe că toate subiectele sunt obligatorii și că se acordă 10 puncte din oficiu. Nota finală se obține împărțind rezultatul la zece.

Proba la Limba și Literatura Maternă Eb) este programată marți, 2 iulie 2019, iar proba Ec) – proba obligatorie a profilului, miercuri, 3 iulie.

Ultima probă scrisă – cea la alegere a profilului și specializării, proba Ed) – se va desfășura joi, 4 iulie 2019.

Afișarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00 - 16:00). Între 9 și 12 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie, potrivit Calendarului bac 2019

1640
Tagurile:
Rezultate, Subiecte, BAC
Tematic
Bac oral română 2019 – tot ce trebuie să știi despre proba de azi
BAC 2019 – Profesor: ”Chiar luăm școala în râs? Chiar nu ne mai pasă?”
Rezultate BAC 2019: notele şi contestaţiile la examenul din Moldova

Загрузка...