Elev

O profesoară de matematică a publicat rezolvarea subiectelor I și II

1025
Dascălul a publicat pe pagina sa de Facebook rezolvarea subiectelor, astfel încât elevii să poată să se autoevalueze.

BUCUREȘTI, 20 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. Absolvenții claselor a opta au susținut, astăzi, proba scrisă la Matematică, din cadrul Evaluării Naționale 2019.

Proba a început la ora 9.00, o dată cu distribuirea subiectelor.

Examen
© Sputnik / Евгений Епанчинцев

Toate subiectele au fost obligatorii. Se acordă 10 puncte din oficiu, iar nota finală se calculează împărțind punctajul obținut la zece.

La subiectul 1, se punctează doar rezultatul, astfel: pentru fiecare răspuns se acordă fie 5 puncte, fie 0 puncte.

Nu se acordă punctaje intermediare.

La subiectele II și III, pentru orice soluție corectă, chiar dacă este diferită de cea din barem, se acordă punctajul corespunzător. Nu se acordă fracțiuni de punct, dar se pot acorda punctaje intermediare pentru rezolvări parțiale, în limitele punctajului indicat în barem.

Profesoara de matematică Daniela Ramona Radu de la Liceul Tehnologic ”Sf. Mucenic Sava” din localitatea Berca, județul Buzău, a publicat pe pagina sa de Facebook rezolvarea subiectelor, astfel încât elevii să se poată verifica.

Se pare, însă, că subiectele nu au fost foarte dificile.

Sputnik va publica, începând cu ora 15.00, subiectele primite de absolvenții clasei a opta astăzi la proba de Matematică din cadrul Evaluării Naționale 2019, imediat ce Ministerul Educației Naționale le va face publice.

 

 

 

1025
Тема:
Evaluare Națională 2019: calendar, subiecte, rezultate (51)

Загрузка...