Profesor

BAC engleză 2019 subiecte și model de scrisoare engleză

2326
Absolvenții de liceu susțin, astăzi și mâine, proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C.

BUCUREȘTI, 12 iun – Sputnik, Georgiana Arsene. Proba care a început astăzi se diferențiază de cele anterioare prin faptul că are trei componente. Și anume, vorbim despre proba proba de înțelegere a unui text audiat, proba scrisă și proba orală.

Absolvenții de liceu vor susține această probă pentru mai multe limbi de circulație internațională, cei mai mulți optând, însă, pentru limba engleză.

Ministerul Educației Naționale a făcut publice modele de subiecte pentru absolvenții de liceu care susțin astăzi și mâine proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Sputnik a prezentat informațiile necesare elevilor și părinților referitoare la proba de astăzi

Modelele de subiecte pentru limba engleză pot fi accesate aici

Facem precizarea că proba scrisă va dura două ore. În cadrul ei se vor evalua competențele privind receptarea textului citit și producerea de mesaje scrise.

Se punctează orice alte modalități de rezolvare corectă a cerințelor. Nu se acordă punctaje intermediare, altele decât cele punctate explicit în barem. Nu se acordă fracțiuni de punct.

Unul dintre subiectele de la proba scrisă, cel referitor la producerea de mesaje scrise, cere redactarea unui email – în limba engleză, evident.

Într-o epocă în care internetul este folosit masiv de tineri, scrierea unui email nu ar trebui să fie o problemă. Totuși, pe internet sunt multe site-uri care îi ajută pe cei interesați să se familiarizeze cu modalitățile de compunere a unei scrisori electronice.

Cei interesați se pot ghida după modelele de aici, dar oferta este mult mai mare.

2326
Tagurile:
Subiecte, Limba engleză, englez, BAC, bacalaureat 2019
Тема:
BAC 2019: calendar, subiecte, bareme (69)

Загрузка...