Klaus Iohannis

Fostă elevă a lui Iohannis rupe tăcerea ce făcea acesta când era profesor

1286
(reînnoit 09:02 18.05.2019)
Monica Ioanițescu a oferit, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, detalii neașteptate despre cadrul didactic Klaus Iohannis.

BUCUREȘTI, 18 mai – Sputnik, Georgiana Arsene. Dacă despre activitatea politică a lui Klaus Iohannis se găsesc din plin informații, nu se poate spune același lucru despre cariera sa didactică. Pe vremea când era la Sibiu, Iohannis a fost și inspector școlar.

Este de la sine înțeles de ce mărturiile foștilor săi elevi despre activitatea sa la catedră ar fi interesante, cel puțin pentru a ne face o idee despre cel care se află acum în fruntea statului.

Monica Ioanițescu este una din fostele sale eleve. Aceasta a povestit, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune B1 câteva detalii inedite despre profesorul Klaus Iohannis.

Aceasta a dezvăluit că șeful statului era foarte strict la ore și că era bine să fii în clasă chiar cu cinci minute înainte să înceapă lecția. În cazul în care întârzia vreun elev era nevoit să-și petreacă restul orei afară, informează capital.ro

Mai mult decât atât, Iohannis era foarte punctual și avea pretenția ca și ceilalți să fie la fel. La ore era sever și dorea de la elevi seriozitate maximă și aplecare spre materia pe care o preda. Este vorba despre fizică.

Fosta sa elevă a mai povestit că a fost desemnată să îl invite la dans pe Iohannis, într-una din seratele organizate la școală. Șeful statului nu a refuzat invitația și a dansat cu eleva sa. Aceasta din urmă a dat, însă, de înțeles, că președintele actual – pe atunci profesorul rău – nu ar fi un foarte bun dansator sau, cel puțin, atunci nu era.

Monica a absolvit Universitatea din Viena și este originară din Sibiu.

1286
Tagurile:
Profesor, Klaus Iohannis

Загрузка...