Școală

Declaraţie -şoc: „Nu cred avem o siguranţă în aceste unităţi şcolare” (VIDEO)

269
Replica îi aparţine lui Eugen Ilea, preşedintele organizaţiei bucureştene a FNAP - ÎP, care a explicat ce sectoare din Bucureşti asigură paza în şcoli.

BUCUREŞTI, 12 feb – Sputnik, Georgiana Arsene. Cazul dascălului înjunghiat în incinta unităţii de învăţământ din Ploieşti, cu puţin timp înainte de încheierea primului semestru al acestui an şcolar ridică iar problema siguranţei în şcoli şi grădiniţe atât pentru personalul angajat, cât şi pentru cei mici.

Despre acest subiect a vorbit, într-un interviu acordat Sputnik, Eugen Ilea, preşedintele organizaţiei bucureştene a Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar, care a atras atenţia asupra unor aspecte mai mult decât îngrijorătoare.

El spune că sunt şi sectoare în Capitală, precum sectorul 4, unde toate contractele firmelor de pază au fost reziliate, drept pentru care a rămas, acum, numai un sistem un video şi un buton de panică.

„Nu cred că avem o siguranţă în aceste unităţi şcolare unde nu avem şi personal de pază”, a punctat Ilea.

Despre tipurile de agresiuni care încep să fie tot mai frecvente în unităţile şcolare, dar şi despre dar şi despre zonele relativ „sigure”din Bucureşti puteţi afla detalii din materialul video de mai jos.

Interviul a fost realizat de corespondentul Sputnik Georgiana Arsene.

269
Tagurile:
Învățământ, Educație, școli
Tematic
Gabriela Firea, anunţ pentru toţi elevii din Bucureşti
Ioan Aurel Pop: „Ajung în şcoli oameni fără chemare, uneori fără studii de specialitate”
Cristache, către o învăţătoare: „Atâta agresivitate rar mi-a fost dat să văd”

Загрузка...