Ecaterina Andronescu

Ultima oră Andronescu a anunţat dacă se revine mâine la şcoală

8015
(reînnoit 17:58 27.01.2019)
Ministrul Educaţiei Naţionale a explicat ce se va întâmpla în următoarele zile cu unităţile de învăţământ din România, în contextul ultimelor declaraţii ale ministrului Sănătăţii privind o posibilă suspendarea cursurilor.

BUCUREŞTI, 27 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Andronescu a precizat că şcolile nu vor fi închise săptămâna viitoare, mai ales că este final de semestru şi trebuie încheiată situaţia şcolară a elevilor.

„Îi invit pe toţi colegii profesori, îi invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine, este o zi de şcoală şi va fi toată săptămâna, ultima săptămână din acest semestru, după care urmează o săptămână de vacanţă”, a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Demnitarul a precizat, în contextul răspândirii infecţiilor respiratorii, că „triajul, în fiecare dimineaţă, este foarte serios făcut în fiecare şcoală”, notează g4media.ro

Reamintim că, vineri, 25 ianuarie, cursurile au fost suspendate, măsura venind pe neaşteptate, întrucât fusese decretată liberă numai ziua de 24 ianuarie.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că, în funcţie de datele primite de la Institutul Naţional de Sănătate Publică va declara sau nu epidemie în România, urmând să se ia, apoi, măsurile care se impun, inclusiv suspendarea cursurilor

8015

Загрузка...