Școală

Pericol pentru elevi 15 şcoli vor fi închise astăzi decizie oficială

1576
Unităţile de învăţământ se află în judeţul Timiş, acolo unde ninsoarea de la finalul săptămânii trecute a dat de furcă atât autorităţilor cât, mai ales, locuitorilor d ela sate.

BUCUREŞTI, 20 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş spun că un număr de 15 şcoli din tot atâtea localităţi din judeţ vor fi închise şi astăzi.

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că, în unităţile şcolare menţionate, nu se poate face, deocamdată, alimentarea cu energie electrică, nu e apă potabilă la robinete şi nici căldură.

Cele 15 școli care vor fi închise joi se află în localitățile timișene Fârdea, Bethausen, Secaș, Temerești, Lugoj, Criciova, V. V. Delamarina, Darova, Ohaba Lungă, Curtea, Tomești, Pietroasa, Balinț, Belinț și Bara, notează hotnews.ro

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș spun că unitățile de învățământ din Margina, Pișchia și Sudriaș nu sunt alimentate cu energie electrică, dar au fost dotate cu câte un generator, astfel că nu vor fi suspendate cursurile astăzi.

Reamintim că luni şi marţi u fost suspendate cursurile în judeţul Timiş din pricina ninsorii abundente, iar ieri, doar o arte din unităţile şcolare din judeţ erau închise.

Conform distribuitorului de electricitate, ieri, 16.000 de locuitori ai judeţului nu erau alimentaţi cu energie electrică, fiind defecţiuni la 24 de linii de medie tensiune.

Începând de marţi seară, pompierii, poliţiştii şi jandarmii efectuează misiuni de patrulare în localităţile din judeţul Timiş care nu sunt alimentate cu energie electrică în scopul intervenirii în caz de urgenţă.

1576
Tagurile:
închidere, școli
Tematic
Ministerul Educaţiei a decis – veste bună pentru elevii din 50 de şcoli
Decizie care priveşte elevii şi profesorii – nu s-a mai întâmplat de 18 ani
Inspectoratul şcolar a făcut anunţul - se închid şcolile din cauza vremii

Загрузка...