Rape

Caz cutremurător într-o şcoală din Târgu Mureş: „Este căzut, îi curge sânge”

390
(reînnoit 17:14 26.10.2018)
Mărturia aparţine mamei elevului agresat, care a avut un adevărat şoc atunci când a auzit ce i se spune la telefonul băiatului.

BUCUREŞTI, 26 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Incident deosebit de grav la  unitate de învăţământ din Târgu Mureş, acolo unde un copil de 12 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg de clasă. Motivul l-ar reprezenta o dispută pe care au avut-o cei doi la sfârşitul orei de informatică, iar problema a fost „tranşată” în pauză într-un mod brutal. Şi anume, unul dintre elevi l-a lovit pe celălalt în cap.

Explozie
© Sputnik / Константин Чалабов

Conducerea şcolii a fost sesizată de părinţii copilului agresat, iar poliţia a deschis o anchetă. Martorii teribilului incident spun că elevul violent şi-a lovit colegul cu piciorul, moment în care băiatul a căzut, lovindu-se puternic la cap.

Mărturia părintelui elevului lovit este cutremurătoare.

„Doamna dirigintă a răspuns la telefonul copilului meu şi a zis: „Haideţi repede la şcoală, că David este căzut jos, îi curge sânge din nas şi din gură, l-o lovit un coleg”, a povestit părintele, potrivit stirileprotv.ro

Copilul nu a rămas în spital după ce a primit îngrijiri de urgenţă.

Familia a sesizat poliţia şi susţine că nu este pentru prima oară când copilul lor este agresat de acel băiat. Între timp, conducerea şcolii a luat primele măsuri. Este vorba despre scăderea notei la purtare. S-au luat şi măsuri de consiliere psihologică, s-a discutat în consiliul profesoral modul în care, împreună cu diriginta, poate fi estompat acest fenomen.

390
Tagurile:
Copil, Târgu Mureș, Școala
Tematic
"Cei mai buni absolvenți fug de școală ca de sărăcie” - Ioan Aurel Pop
Diriginta lui Putin a povestit despre anii lui de școală
Designul sec.XXI: Școala națională de tuning auto-moto, eclectică și fascinantă! VIDEO
Iohannis s-a folosit de prima zi de școală ca să atace Guvernul
Copiii nevaccinați nu sunt lăsați să intre în școală
Explozie la o școală din Mureș: doi răniţi, 70 evacuaţi

Загрузка...