Pensionar

Anunţ important pentru pensionari de la ministrul Finanţelor -„Este un joc murdar nedrept”

239
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a făcut un anunţ important pentru pensionari referitor la creşterea punctului de pensie. El s-a referit şi la faptul că se încearcă inducerea unei temeri în această categorie vulnerabilă.

BUCUREŞTI, 12 iun – Sputnik, Doina Crainic. Eugen Teodorovici a anunţat la România TV că nu există pericolul să nu crească punctul de pensie cu 15% la data de 1 septembrie.

„Vizavi de pensionari, o spun iar, nu exista niciun pericol ca la 1 septembrie sa nu crească punctul de pensie, banii sunt prevazuţi în buget. Nu este pericol sau risc. Promisiunea se va respecta din partea noastră”, a dat asigurări Teodorovici la postul România TV.

El a mai spus că se încearcă să se inducă, în această categorie vulnerabilă, teama că ar urma o taiere, însă acesta este „un joc murdar nedrept faţă de pensionari”, iar marirea se va aplica.

„Cineva încearcă să încălzească ciorba, e un motiv politic în spate. Noi în Parlament am venit cu un buget. Nu s-a schimbat nimic, nu s-a redus nimic, eu ca ministru sunt obligat, cum legea prevede să se îngrijească de felul în care banul public este cheltuit. Să mă asigur că investițiile se vor face”, a subliniat ministrul Finanţelor.

239

Загрузка...